J2US: Ονόματα "βόμβα" στο τραπέζι των συζητήσεων

Κάποιοι είναι... χαμένοι από την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Ονόματα

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να δούμε τρομερές αλλαγές στον κύκλο του J2US καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να ανεβάσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Όπως όλα δείχνουν στο νέο κύκλο της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν, το J2US θα κάνει ριζικές αλλαγές ακόμη και στο πλατό που πρόκειται να το δούμε υπερπαραγωγή.

Επιπλέον και σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν διαρρεύσει, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι συζητήσεις για διάφορα ονόματα όπως είναι του Γιώργου Μαυρίδη, της Δανάης Μπάρκα αλλά και της Δέσποινας Καμπούρη.

Και όμως έγινε! Τούνη - Αλεξάνδρου "αντίπαλοι" στο J2US

Μπορεί στη ζωή να είναι μαζί, ακόμα κι αν δεν το έχουν επιβεβαιώσει, ωστόσο φαίνεται πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι αντίπαλοι στο J2US.

Σύμφωνα με το mad.gr, ο Νίκος Κοκλώνης προσέγγισε την εκρηκτική Θεσσαλονικιά και το γνωστό μοντέλο και τους πρότεινε να συμμετάσχουν στο νέο και πιο ανανεωμένο κύκλο του μουσικού σόου.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει πει ακόμα το ναι, όμως αν τους δούμε αντιπάλους, σίγουρα θα το J2US θα αποκτήσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον.

Η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το J2US

Τούνη - Αλεξάνδρου

Τα πρόσωπα που συζητούν για το J2US

Ο νέος κύκλος του J2US επιστρέφει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ έχουν αποκαλυφθεί και τα ονόματα που έχουν έρθει σε συζητήσεις με την παραγωγή.

Το λαμπερό μουσικό σόου με τον Νίκο Κοκλώνη έχει πια καινούργια στέγη, μιας και μετακόμισε από το Open στον ALPHA. Η παραγωγή ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς το σόου μιας και προσπαθεί μέχρι τέλος Αυγούστου να έχουν κλειδώσει οι συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα που συζητούν για τον νέο και ανατρεπτικό κύκλο του J2US είναι: Ιωάννα Τούνη, ο Πάνος Καλλίδης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ντέμι, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Λένα Ζευγαρά, η Κωνσταντίνα, η Μαντω, η Ήβη Αδάμου, ο Θανος Πετρελης και ο Γιάννης Βαρδής, η Σοφία Κουρτίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Σοφία Μουτίδου, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τα πρόσωπα που συζητούν για το J2US