Ξεχωριστή μέρα για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Διπλή γιορτή για την οικογένειά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεχωριστή μέρα για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Θοδωρή Μαραντίνη καθώς διπλή γιορτή έχει η οικογένειά του. Πιο συγκεκριμένα η μητέρα του έχει γενέθλια αλλά και η αδερφή του έχει την ονομαστική της γιορτή. Μάλιστα πριν από λίγε μέρες ευχήθηκε και στον μεγάλο του γιο, ο οποίος είχε γενέθλια.

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες είναι μαζί τους.

Ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά μαμάκα μου .. να τα εκατοστήσεις κ να σε χαιρόμαστε με υγεία κ χαμόγελο !!!! Χρόνια πολλά αδελφάκι μου γλυκό … ότι καλύτερο!!! Σας αγαπώ!!!!Χρόνια πολλά σε όλους με χαμόγελο κ Ελπίδα!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη

Τι συμβαίνει στην σχέση τους δυο χρόνια μετά το διαζύγιό τους;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη στο Real Fm και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου όπου χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια αλλά και για τα παιδιά του.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε λέγοντας «Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ».

Στην συνέχεια αποκάλυψε και για την σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς δήλωσε «Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη