Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές τους

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, αποφάσισε πως έχει έρθει η στιγμή να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια.

Ο Ολυμπιονίκης αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κρήτη, στην Ελούντα μαζί με την Βασιλική Μιλλούση αλλά και τις κορούλες τους. Μάλιστα η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί στα social media τους.

Έτσι ανήμερα Δεκαπενταύγουστου θέλησαν να στείλουν τις δικές τους ευχές, με μια οικογενειακή φωτογραφία. Ο Ολυμπιονίκης έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: Καλό Δεκαπενταύγουστο και από τους τέσσερις μας από το ωραιότερο σημείο για ήρεμες διακοπές και την φιλόξενη Κρήτη!
Υγεία σε όλο τον κόσμο!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Λευτέρης Πετρούνιας: «Δεν μου αρέσει η δεύτερη και η τρίτη θέση...»

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, Λευτέρης Πετρούνιας έθεσε τον πήχη ψηλά καθώς μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο δήλωσε πως «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, θα τα πούμε στο Παρίσι».

Ο «άρχοντας των κρίκων» αφού αφιέρωσε τη διάκρισή του στην Ελλάδα και στις δύο κόρες του μίλησε για το υψηλό επίπεδο του τελικού, τονίζοντας πως του άφησε γλυκόπικρη γεύση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε: «Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πολύ δύσκολος. Η εκκίνησή του ήταν τρομερά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μετά από πανδημία, χειρουργείο και όσα έχω περάσει. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει δεύτερη και τρίτη θέση. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά την πρώτη»
Σχετικά με το πώς νιώθει, σχολίασε: «Δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν στις δύσκολες στιγμές. Είναι και απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια