Άλλος άνθρωπος η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power of love - Έγινε ξανθιά και... τραγουδίστρια

Καμία σχέση με το πως ήταν τότε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power of love - Έγινε ξανθιά και... τραγουδίστρια

Δεν είναι μόνο η Τζούλια Καραγιάννη αγνώριστη μετά το Power of love, αλλά και η Αθηνά Χρυσαντίδου. Και όχι γιατί μπορεί να έκανε κάποια πλαστική, αλλά γιατί άλλαξε εντελώς το χρώμα των μαλλιών της, ενώ πλέον ασχολείται με την μουσική, έχοντας ήδη βγάλει μερικά κομμάτια.

Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του έρωτα, ωστόσο, πλέον δηλώνει τραγουδίστρια. Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στο Πόρτο Ράφτη, όπου έκανε τα γυρίσματα για το νέο της video clip.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έχει αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά και πλέον είναι κατάξανθη, κάτι που αλλάζει πολύ το πρόσωπο της.

Φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το Power of love σήμερα

Άλλος άνθρωπος η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power of love

Στο πλευρό του Δώρου Παναγίδη η Αθηνά Χρυσαντίδου μετά την αποκάλυψη της υγείας του

Σε μια σοκαριστική εξομολόγηση προχώρησε πριν μερικές μέρες ο Δώρος Παναγίδης για την υγεία του, με την Αθηνά Χρυσαντίδου να βρίσκεται φυσικά στο πλευρό του.

Ο πρώην παίκτης του «Power of Love» συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στα social media από το δωμάτιο του νοσοκομείου, αποκαλύπτοντας πως πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και πως έζησε από θαύμα.

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η πρώην σύντροφος του, Αθηνά Χρυσαντίδου, που επίσης γνωρίσαμε μέσα από το εν λόγω ριάλιτι, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Δώρο Παναγίδη μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και πως φυσικά βρίσκεται στο πλευρό του.

«Προφανώς και έμαθα για το σοβαρό θέμα που πέρασε ο Δώρος και στενοχωρήθηκα πολύ. Εννοείται πως του έστειλα, γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα. Θα του ξαναευχηθώ περαστικά και από εδώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Στο πλευρό του Δώρου Παναγίδη η Αθηνά Χρυσαντίδου