Ταξίδι στην Εύβοια για την Έλενα Τσαβαλιά μετά τις πυρκαγιές

Το υπέροχο βίντεό της για την φύση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ταξίδι στην Εύβοια για την Έλενα Τσαβαλιά μετά τις πυρκαγιές

Λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή, η Έλενα Τσαβαλιά θέλησε να επισκεφθεί την Εύβοια προκειμένου να συναντηθεί με κάποια μέλη της οικογένειάς της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσα σε αυτά και ένα υπέροχο βίντεο από τη βόλτα της ανάμεσα στο δάσος, στο οποίος εξυμνεί τη μαγεία της φύσης που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε αυτές τις μέρες στη χώρα μας.

Στην Εύβοια, ανάμεσα στις καμένες εκτάσεις βρέθηκε και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος συγκλόνισε με την ανάρτηση που έκανε για τις πυρκαγιές.

Οι αναρτήσεις της Έλενας Τσαβαλιά από την Εύβοια

Σπαράζει καρδιές η εξομολόγηση ενός κατοίκου στην Εύβοια

Τις τελευταίες ημέρες η Εύβοια παραμένει στο επίκεντρο εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την χώρα καθώς η πύρινη λαίλαπα άφησε πίσω της ανυπολόγιστες ζημιές καθώς κάηκαν αμέτρητες δασικές εκτάσεις, οι ζωές των ζώων αλλά και οι κόποι μιας ζωής των κατοίκων οι οποίοι από την μια μέρα στην άλλη έχασαν τα πάντα.

Το πρωί της Κυριακής το MEGA ήταν σε απευθείας σύνδεση με την Εύβοια καθώς η κα Κλεοπάτρα Παναγιώτου «άνοιξε» την καρδιάς της και μίλησε στον φούρνο που άνοιξε κανονικά.

«Μας συγκινεί η αγάπη του κόσμου. Δεχόμαστε μηνύματα συμπαράστασης. Τους προσκαλούμε να έρθουν στο όμορφο Πευκί. Το Πευκί αντέχει. Θα μείνουμε ενωμένοι και θα το ξεπεράσουμε. Το ξέρουμε ότι μας περιμένει πολλή δουλειά, το δάσος θα κάνει πολλά χρόνια να επανέλθει, αλλά η Εύβοια θα ξαναπρασινίσει», είπε η κ. Παναγιώτου.

«Μας θυσίασαν για κάποιους άλλους, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι γροθιά στο στομάχι μας να βλέπουμε την απορία στα μάτια των νέων παιδιών που αποφάσισαν να μείνουν στον τόπο», είπε και περιέγραψε το συναίσθημα που ένιωσε μόλις σηκώθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής και είχαν εκκενωθεί τα περισσότερα χωριά.

«Ήταν πολύ συγκλονιστικό, μου θύμιζε εικόνες ξεριζωμού. Επικρατούσε πανικός. Όταν λάβαμε το μήνυμα της εκκένωσης προσπαθούσαμε να εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους και να προστατέψουμε τις περιουσίες μας».