Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της - Η ανάρτηση στο Instagram

Στιγμές χαλάρωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της - Η ανάρτηση στο Instagram

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αν και είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social, η ίδια σπάνια θα δημοσιεύσει φωτογραφίες της με τα παιδάκια της.

Αυτή τη φορά θέλησε να ποστάρει μια ιδιαίτερη φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό καθώς με αφορμή την ονομαστική εορτή της κορούλας της, Μαίρης στις 15 Αυγούστου. Η ευτυχισμένη μανούλα επέλεξε να της ευχηθεί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και με τα δυο παιδιά της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Ανάρτηση - Φλορίντα Πετρουτσέλι

Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά και την γέννα της η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Τώρα λοιπόν η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μενεγάκη και μίλησε για το μωράκι της που ήρθε στον κόσμο, γεμίζοντας αυτήν και τον αγαπημένο της με μεγάλη χαρά. Η Πετρουτσέλι δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της για την ονομαστική εορτή της παρουσιάστριας, ενώ είπε μεταξύ άλλων ότι "είμαι πολύ καλά, νιώθω μεγάλη χαρά. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι. Όπως ξέρετε έχω και ένα ακόμα μπεμπάκι που με περιμένει".

Στο σημείο αυτό η Ελένη της είπε ότι ενώ έχει γεννήσει μόλις πριν δυο ημέρες δεν της φαίνεται καθόλου, αφού δεν μοιάζει ταλαιπωρημένη. "Δεν ξέρω τι να σου, μάλλον είναι η χαρά. Εμένα έσπασαν τα νερά ξημερώματα. Βασικά δεν έσπασαν, είχα κάτι πόνους.... το περιμέναμε για λίγο πιο μετά...."

"Βέβαια ήταν πολύ αστεία η κατάσταση, κράτησε 11 ώρες όλο αυτό... τον άντρα μου τον πιάνει πολυλογία, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Καταλαβαίνεται όταν είδα το παιδάκι... τα ξεχνάς όλα. Αυτό που ανυπομονώ τώρα, είναι να δω και την μικρή μου" είπε μεταξύ άλλων η Πετρουτσέλι, ενώ σήμερα είχαμε και τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη, που ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον Alpha. Δείτε εδώ το βίντεο που μας συγκίνησε.

Ορίστε και τα όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι