Η τελευταία κοινή ανάρτηση Κατερίνας Καραβάτου - Κρατερού Κατσούλη πριν τον χωρισμό

Πριν από πολύ καιρό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η τελευταία κοινή ανάρτηση Κατερίνας Καραβάτου - Κρατερού Κατσούλη πριν τον χωρισμό

Μπορεί οι δυο τους στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν να εμφανίζονταν καθημερινά μαζί στον αέρα της εκπομπής, Στην φωλιά των ΚουΚου, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η σχέση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη αντιμετώπιζε προβλήματα και κάπως έτσι, ήρθε και ο χωρισμός τους.

Η ανακοίνωση του χωρισμού ήταν λιτή και ήρθε από τον δικηγόρο του ζευγαριού ενώ οι δύο παρουσιαστές τόνισαν πως βασική προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι έκανε σπάνια κοινές εμφανίσεις εκτός τηλεοπτικού αέρα, ενώ όπως φαίνεται ακόμα πιο σπάνιες ήταν οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media.

Αυτή ήταν η τελευταία κοινή ανάρτηση Καραβάτου - Κατσούλη

Την ανάρτηση αυτή είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καραβάτου, πριν από περίπου ένα χρόνο στα γενέθλια του Κρατερού Κατσούλη προκειμένου να του πει και δημόσια τα χρόνια πολλά.

Οταν η Καραβάτου έκλαιγε για την αποχώρηση του Κατσούλη από το STAR κανείς δεν γνώριζε την αλήθεια

Ήταν 5 Μαϊου όταν ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα του STAR πως αποχωρεί από την εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου. Η Κατερίνα Καραβάτου, όση ώρα ο σύζυγός της ευχαριστούσε τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είχε πλαντάξει στο κλάμα, αφού το κλίμα στο πλατό ήταν βαρύ.

«Πραγματικά έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα 7 χρόνια... δεν ξέρω υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία και ένας φόβος για το άγνωστο», είχε πει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε πως πίσω από τα δάκρυα αυτά, κρυβόταν κάτι πολύ πιο σημαντικό. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι, τα οποία τους οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό.