Αγγελική Δαλιάνη: Η συγκλονιστική ομοιότητα με την κόρη της, Λυδία

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγγελική Δαλιάνη: Η συγκλονιστική ομοιότητα με την κόρη της, Λυδία

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα δυο παιδιά τους στην Κυλλήνη προκειμένου να γεμίσουν μπαταρίες. Η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες με εκείνη και τα παιδιά της, την Λυδία αλλά και τον Νικήτα. Όπως μπορείτε να δείτε η ομοιότητά τους είναι συγκλονιστική.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αγγελικής Δαλιάνη

Αγγελική Δαλιάνη: Αποκαλύπτει για την εποχή της Μαρίας της Άσχημης - "Στην πρώτη συνέντευξη..."

Η Αγγελική Δαλιάνη που πρωταγωνίστησε στην σειρά Μαρία η Άσχημη του MEGA, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! και τον Κωνσταντίνο Αρκά για την επιτυχία της σειράς και την επανάληψή της.

Χαιρόμουν που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και που με συναντούσε κόσμος στον δρόμο και μου μιλούσε με μεγάλη θέρμη και αγάπη, αλλά ήμουν κλεισμένη 15 ώρες σε στούντιο που εκ των υστέρων, όταν τελείωσε, λέω «Έλα ρε συ, τι έγινε»; Εκεί άρχισα να το συνειδητοποιώ.

Είχα προτείνει ότι από τη στιγμή που στις εκπομπές θα πήγαινα ντυμένη ρόλος, θα έπρεπε να παίξω και τον ρόλο. Δηλαδή, θα δώσω συνέντευξη, αλλά δεν θα δώσει συνέντευξη η Αγγελική, θα δώσει συνέντευξη η Μαρία. Ήταν μια τρομερή εμπειρία αυτή για μένα. Δείτε ακόμα φωτογραφίες του γιού της που έγινε3!

Όταν έγινε η αλλαγή και ξεκίνησα να πηγαίνω, η πρώτη εκπομπή ήταν του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ενώ είχα δώσει τόσες συνεντεύξεις μέχρι τότε, είχα τέτοιο άγχος! Ίδρωνε η παλάμη μου, έτρεμαν τα χέρια μου και λέω «Θεέ μου πόσο ωραία ήταν πριν»!