Επιστρέφει με το Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

«Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά για μένα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει με το Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Μόλις πριν από λίγο, ο ΣΚΑΪ κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για τη μεγάλη επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου με το Love it, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια, περιγράφει με δύο λόγια όλα όσα άλλαξαν για εκείνη μέσα στη χρονιά που πέρασε και στο τέλος εμφανίζεται και πάλι, πιο ανανεωμένη από ποτέ στο πλατό της εκπομπής της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it, ωστόσο ένα από αυτά είναι η νικήτρια του My Style Rocks, Αρετή Λις.

Αυτό είναι το trailer του Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά για μένα. Κάποιες στιγμές έπεσα όμως σηκώθηκα γρήγορα. Έβαλα νέους στόχους. Κέρδισα νέους φίλους, νέες συνήθειες. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πάλι μαζί. Τι άλλο; Όσα αγαπάμε», λέει χαρακτηριστικά στο trailer για την επιστροφή της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη στις φήμες που θέλουν να πηγαίνει στην εκπομπή της Μαλέσκου

Τι απαντά, όμως, ο Σάκης Κατσούλης; Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που έγιναν σε γνωστό μαγαζί της Λυκόβρυσης, απάντησε τα εξής:

«Έχει γίνει μια κουβέντα. Δεν είναι κάτι οριστικό. Εννοείται πως έχει γίνει κουβέντα με το κανάλι και με τιμά η πρόταση του καναλιού να παραμείνω στον ΣΚΑΪ. Παρ’ όλα αυτά, ούτε εγώ έχω πει το τελικό ΟΚ, ούτε τα έχουμε βρει 100%».