Στιγμές ευτυχίας για τη Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Τα άφησε όλα πίσω και προχώρησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Μπορεί η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη να έγινε με λιτό τρόπο, ο ντόρος που δημιουργήθηκε ωστόσο ήταν τεράστιος και το πρώην ζευγάρι έδειξε πως δεν θέλει να ασχοληθεί περεταίρω με το θέμα.

Έχει περάσει ένας μήνας από τη μέρα που το ζευγάρι έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό πως αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους και η Δέσποινα Βανδή δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και να επιστρέφει στην κανονικότητα, αυτή τη φορά μακριά από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Την Κυριακή η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε τη γιορτή της και με αφορμή τη μέρα αυτή έκανε μία πολύ ευχάριστη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές που απολαμβάνει πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Χρόνια ευτυχισμένα», έγραψε με νόημα η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από δύο μέρες.

Αυτά είναι τα πρόσωπα που την στηρίζουν μετά το χωρισμό από τον Νικολαΐδη

Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε στις 15/8 η Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια γιόρτασε το όνομα της χωρίς τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την γιορτή της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα που είναι και τα στηρίγματα της αυτές τις ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.

Εκτός της κόρης της που βρίσκεται στο πλευρό της από το πρώτο λεπτό, "βράχοι" στο πλάι της στέκονται και οι καλοί της φίλοι, όπως η Μαρία Μπακοδήμου και όχι μόνο.

Στα stories της δημοσίευσε φωτογραφίες από το μίνι party που έκανε στην παραλία μαζί τους!

Δέσποινα Βανδή party για την γιορτή της