Με γοητευτικό άνδρα στο πλευρό της η Μαρία Μπακοδήμου - Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας που της έκανε συντροφιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γοητευτικό άνδρα στο πλευρό της η Μαρία Μπακοδήμου - Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Ελεύθερη κι ωραία από τη στιγμή που τελείωσαν τα γυρίσματα για το «Style Me Up», της εκπομπής μόδας που παρουσίαζε στο Open, η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις διακοπές της στην αγαπημένη της Αντίπαρο. Μπορεί να διαθέτει μία από τις πιο κομψές και καλοδιατηρημένες σιλουέτες της ελληνικής showbiz, παρόλα αυτά κάνει σπάνιες εμφανίσεις με μαγιό και ακόμα πιο σπάνια μπορεί να την εντοπίσει κάποιος παπαράτσι...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ποιος είναι ο άνδρας που βρέθηκε στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου

Κι όμως, ο φακός του You τη συνάντησε στις Αλυκές, μία απ' τις πιο απόμερες παραλίες του νησιού, όπου έκανε πρόσφατα τις βουτιές της με αντρική συντροφιά. Αν και στην αρχή το μυαλό πολλών πήγε σε νέο ειδύλλιο για την παρουσιάστρια, άνθρωποι που τους είδαν στην Αντίπαρο λένε στο You πως ξεκάθαρα δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους, αλλά πρόκειται για δύο καλούς φίλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, υπήρχαν κι άλλοι στην παρέα τους, ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή, με την οποία γιόρτασαν την περασμένη Κυριακή την ονομαστική τους εορτή. Μαζί στις διακοπές, μαζί και στην κριτική επιτροπή του J2US, στο οποίο αναμένεται να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν, μέσα από νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του ALPHA.

Με γοητευτικό άνδρα στο πλευρό της η Μαρία Μπακοδήμου στη θάλασσα

Πιο σέξι από ποτέ

«Τι όμορφη η εορτάζουσα», της έλεγε την Κυριακή η Ναταλία Γερμανού, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους που της εύχονταν χρόνια πολλά. Η Μαρία Μπακοδήμου είχε πάντα εντυπωσιακές αναλογίες, όμως τονίστηκαν ακόμα περισσότερο απ' τη στιγμή που έχασε εφτά κιλά τον περασμένο χειμώνα και από 75 «έπεσε» στα 68. Η ίδια δεν διστάζει να δίνει διατροφικές συμβουλές κατά καιρούς, μέσα και από το site της marymary.gr, για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν το κορμί της.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ