Αναστάτωση στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, λόγω του Άγγελου Λάτσιου

Η απόφαση και η μεγάλη στεναχώρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναστάτωση στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, λόγω του Άγγελου Λάτσιου

Αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao. Η παρουσιάστρια καλείται να διαχειριστεί μια μεγάλη ανατροπή και αυτή έχει να κάνει με το γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος έγινε 18 χρονών.

Όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Άγγελος ήταν να φύγει μέσα στους επόμενους μήνες για την Αγγλία, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει τις σπουδές του. Παρόλα αυτά και ενώ όλα ήταν συνεννοημένα, αποφάσισε τελικά να μην φύγει φέτος, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στη μητέρα του.

Γιατί θέλει να μείνει στην Ελλάδα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άγγελος Λάτσιος, δεν θέλει να φύγει, λόγω της σχέσης του με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία. Η νεαρή κοπέλα ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα τον ακολουθούσε, πλέον άλλαξε γνώμη και μετά από αυτό, ο Άγγελος δεν θέλει να φύγει μόνος του για την Αγγλία.

Ο Δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το μεγάλο του πάθος. Μάλλον, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής. Του αρέσουν τα θαλάσσια και extreme sports και ετοιμάζεται να κάνει το δικό του κανάλι στο Youtube με αυτή τη θεματολογία.

Αυτή είναι η σύντροφος του γιου της Ελένης Μενεγάκη

Ερωτευμένος, όπως όλα δείχνουν πως είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος και μάλιστα με την κόρη της πρώην συντρόφου του πατριού του Μάκη Παντζόπουλου.

Το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες του στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει στη φύση φορώντας μόνο το μαγιό του! Μάλιστα, διακρίνονται τα τατουάζ του και το καλογυμνασμένο του κορμί.

Η Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, με την οποία κάνουν πολύ παρέα, έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του φίλου της.

«Τα βατραχάκια που είναι;», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή του η Γαία Μερκούρη.

Άγγελος Λάτσιος σύντροφος

Να θυμίσουμε πως «Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε πει η Ελένη και είχε προσθέσει πως τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας νεαρός άντρας!

Αυτή είναι η φερόμενη σύντροφός του

Άγγελος Λάτσιος γιος Ελένης ΜενεγάκηΆγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη