Σωματάρα η Αντζελίνα Χαλντέντα του The Bachelor μετά την απώλεια των 20 κιλών - Φωτογραφία με μαγιό

Η "καυτή" πόζα που προκάλεσε αναστάτωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σωματάρα η Αντζελίνα Χαλντέντα του The Bachelor μετά την απώλεια των 20 κιλών - Φωτογραφία με μαγιό

Μπορεί ο νέος κύκλος του Bachelor να ξεκινά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ήδη να βγήκε φωτογραφία του Αλέξη Παππά μέσα από το ριάλιτι, ωστόσο στον πρώτο ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε την τύχει να τον διεκδικήσουν περίπου 20 κοπέλες. Ανάμεσα τους και η Αντζελίνα Χαλντέντα η οποία είχε δεχτεί πολλά σχόλια για τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Η μελαχρινή νεαρή, όπως είχε αποκαλύψει, μέσα στο παιχνίδι είχε πάρει 13 ολόκληρα κιλά. Πλέον όμως όχι μόνο έχει χάσει τα 13 που πήρε, έχασε επίσης αρκετά περισσότερα και έχει μείνει μισή. Συγκεκριμένα, κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω της συν 4 περίπου κιλά και πλέον να ζυγίζει 46, λέγοντας πως τα κατάφερε έχοντας σταματήσει να έχει άγχος.

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια» έχει πει η 21χρονη «Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram.

Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Η φωτογραφία της Αντζελίνας Χαλντέντα με μαγιό μετά την απώλεια κιλών

Πρόσφατα η Αντζελίνα Χαλντένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές φωτογραφίες της με μαγιό, ποζάροντας στην ξαπλώστρα της παραλίας όπου απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να την αποθεώσουν, ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια μερικών που έγραψαν πως το τόσο αδύνατο δεν της ταιριάζει και έχει χάσει πολλά κιλά.

Εμείς ωστόσο, να σημειώσουμε πως η Αντζελίνα είναι κούκλα και σίγουρα μετά τον χωρισμό της έχει ανανεωθεί πάρα πολύ!