Μετά από τόσους χωρισμούς και διαζύγια, "έσκασε" και ο γάμος

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μετά από τόσους χωρισμούς και διαζύγια,

Την έναρξη έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαίδη, ακολούθησε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στη συνέχεια ο Κώστας Καραφώτης με την Εύη Σαλταφερίδου, μετά ο Λάμπρος Χούτος με την Ματίνα Ζάρα, τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και μόλις χθες 18/8 εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr αποκαλύφθηκε πως τέλος στη σχέση του έβαλε και ο Madclip με την επί 4 χρόνια σύντροφό του.

Πέρα όμως από τους χωριστούς δρόμους που έχουν επιλέξει πολλά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, υπάρχουν κι εκείνοι οι οποίοι θέλουν να ανέβουν για τα καλά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ιζαμπέλα Φούλοπ κόρη γνωστού Ούγγρου εικαστικού αλλά και ηθοποιός έχει βρει την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο του ασημένιου Ολυμπιονίκη του Τόκιο,Γιώργου Δερβίση. Σύμφωνα με την Espresso μετά από τρία χρόνια σχέσης το ζευγάρι θέλησε να επισφραγίσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο τον έρωτά τους αφού κανονίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, η ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» συζεί με τον πολίστα στα νότια προάστια. Βέβαια, αν επισκεφθεί κάποιος τους λογαριασμούς τους στα social media, θα διαπιστώσει πως δεν κρύβουν τον έρωτά τους στις φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού

Νέος γάμος

Ο γάμος στην ελληνική showbiz

Παντρεύτηκε ηθοποιός από την "Έξαψη" - Φαντασμαγορικός ο γάμος του

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Μέμος Κοέν. Ο γνωστός ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Ρίκα Τσούλου.

Τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από συμμετοχή του σειρά του Mega, «Έξαψη», αλλά και από «Κόκκινο Ποτάμι» την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο ίδιος με την σύζυγό του πραγματοποιήσαν τον γάμο τους στη Γλυφάδα και η τελετή ήταν απλά ονειρική, με το ζευγάρι να λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία, ενώ την ίδια μέρα παντρεύτηκε και ο Γιώργος Καρτέλιας, ο νέος παρουσιαστής του Star.

Στιγμιότυπα από τον γάμο του Μέμου Κοέν