Ανατριχιάζει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Μου καυτηρίασαν την καρδιά χωρίς νάρκωση και...»

Όλα όσα αποκάλυψε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Μου καυτηρίασαν την καρδιά χωρίς νάρκωση και...»

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μέσα σε όλα ο ηθοποιός αναφέρθηκε για την μεγάλη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του πριν από λίγο καιρό. Δείτε επίσης τι είχε αναφέρει και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου

Κύριε Γκλέτσο, πώς σας βρίσκει το καλοκαίρι;

Είμαι καλά. Βρίσκομαι στη Στυλίδα και ετοιμάζομαι να κατέβω στην Αθήνα για τα γυρίσματα της νέας μου δουλειάς.

Ποιος είναι ο απολογισμός αυτών που ζήσαμε, εξαιτίας της πανδημίας;

Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό.

Σας διέπει μια ταπεινότητα ως προς την εξωτερική σας εμφάνιση. Κατά καιρούς δηλώνετε ότι δεν θεωρείτε τον εαυτό σας όμορφο, αν και η εμφάνισή σας είναι αυτή που σας έχει χαρακτηρίσει. Νιώθετε ενοχή γι’ αυτό;

Δεν ξέρω τι σημαίνει ωραίος. Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια. Αυτά είναι περισσότερο γυναικεία πράγματα. Τι θα πει ωραίος άντρας; Ο άντρας είναι η κουβέντα του, η περπατησιά του, η σκιά του. Το «ωραίος» είναι για γέλια.

Έχετε αναφερθεί στην εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβληθήκατε στα 35 σας. Περιγράψατε μια επίπονη διαδικασία, την οποία δεν χωράει ανθρώπινος νους. Τι συνέβη τότε;

Δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα.

Αποκλειστικό: Ερωτευμένος εδώ και 6 μήνες ο Απόστολος Γκλέτσος - Αυτή είναι η σύντροφός του

Δεν πάει πολύς καιρός από τις συνεντεύξεις του που ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωνε μόνος, ελεύθερος και ωραίος χωρίς σύντροφο στην ζωή του αν και πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz και μη στο παρελθόν υπέκυψαν στην γοητεία του, καθώς είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αρσενικά. Έλα όμως που ο Θεός Έρωτας "λυγίζει" ακόμα και τους πιο "σκληρούς".

Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Γκλέτσου

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Έπειτα από πολλά χρόνια λοιπόν φαίνεται ότι ξανά μανά ο Απόστολος Γκλέτσος θα απασχολήσει τα πρωτασέλιδα lifestyle εντύπων καθώς στο πρόσωπό της πρώην ιδιοκτήτριας του Υγεία και "σιδηράς κυρίας", Ιζαμπέλας Αρναβίτη, βρήκε το άλλο του μισό.

Απόστολος Γκλέτσος σχέση Ιζαμπέλα Αρνανίτη

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του αφού εδώ και 6 μήνες είναι ζευγάρι με μια από τις πιο γοητευτικές αλλά και δυναμικές κυρίες του επιχειρηματικού χώρου.

Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους γεννήθηκε από την πρώτη στιγμή που συστήθηκαν μέσω κοινών γνωστών και η καραντίνα τους βοήθησε να γνωριστούν ακόμα περισσότερο και να έρθουν πιο κοντά.

Εξάλλου εκείνος είχε δώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα περισσότερο βάρος στην επαγγελματική του ζωή και στην κόρη του, Βαλίσια, παρά στην προσωπική του, ενώ εκείνη μόλις το περασμένο καλοκαίρι πήρε διαζύγιο από τον δεύτερο γάμο της με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκα, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί.

Σήμερα το ερωτευμένο ζευγάρι λέγεται ότι περνάει το καλοκαίρι του στη βίλα της επιχειρηματία στην Ύδρα, απολαμβάνοντας ηρεμία και απομόνωση χωρίς να δίνει στόχο, ενώ στις ελάχιστες δημόσιες βόλτες τους προτιμάνε γραφικά και απόμερα ταβερνάκια του νησιού.

"Φαίνεται ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό", λέει ο πολύς στενός φιλικός κύκλος που γνωρίζει για το love story της κοσμικής Αθήνας και υποστηρίζει στη συνέχεια ότι "Μπορεί να μην καταλήξει στην εκκλησία, αλλά σίγουρα θα κρατήσει για πολύ καιρό"...

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ