Ολόγυμνος στο Instagam ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη

Τα έβγαλε όλα στη φόρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολόγυμνος στο Instagam ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε όλο και περισσότερους celebrities να μη διστάζουν να εμφανιστούν στα social media χωρίς τα ρούχα τους, ειδικά εάν βρίσκονται διακοπές και κάνουν μπάνιο σε θάλασσες ή πισίνες. Έτσι έκανε και αυτός ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη.

Πρόκειται για μία πολύ καλλιτεχνική ψυχή. Ο συγκεκριμένος celebrity, ξεγυμνώθηκε και βούτηξε στη θάλασσα προκειμένου να μάθει στο σκυλάκι του πώς να κάνει μπάνιο.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης γυμνός

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη που εμφανίστηκε γυμνός

Ο λόγος για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ο οποίος πέρα από την ιδιότητά του ως ηθοποιός, ασχολείται και με τη φωτογραφία και έτσι πολύ συχνά μοιράζεται καλλιτεχνικές λήψεις με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Έτσι έκανε και τώρα μόνο που αυτή τη φορά, το μοντέλο ήταν ο ίδιος.

Μαίρη Συνατσάκη Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Τέλος το κρυφτούλι: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα χάδια της Συνατσάκη στον Ίαν Στρατή

Εδώ και καιρό φημολογείται έντονα πως η Μαίρη Συνατσάκη μετά τον χωρισμό της από τον Σταματάκη βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Ίαν Στρατή και παρά το γεγονός πως έχουν υπάρξει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την σχέση αυτή εκείνοι συνεχίζουν να το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Οι φωτογραφίες που έρχονται σήμερα στην δημοσιότητα, όμως, αποκλειστικά από το Youweekly.gr δεν χωράνε καμία απολύτως αμφισβήτηση! Τα παιδιά είναι μαζί και μάλιστα είναι πιο ερωτευμένα από ποτέ!

Η Μαίρη και ο Ίαν βρέθηκαν μαζί με φίλους πριν από λίγα 34ωρα στο Θέατρο Άλσος. Μάρτυρες, άτομα που βρέθηκαν εκεί, ανέφεραν στο Youweekly.gr πως τα παιδιά ήταν πιο διαχυτικά από ποτέ. Επίσης, υπήρχαν πολύ έντονες εκφράσεις... επιθυμίας, όπως απαλά αγγίγματα και βλέμματα.

Συνατσάκη

Συνατσάκη ίαν στρατής

Στρατης συνατσακη σχεση

Η αμήχανη αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη στην ερώτηση αν συγκατοικεί με τον Ίαν Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μην θέλει να μοιράζεται τόσο τις προσωπικές της στιγμές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ενεργή στα social media που έχει, καθώς συχνά πυκνά εκφράζει τις δικές της απόψεις για διάφορα θέματα.

Το βράδυ της Τετάρτης η ίδια θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που η ίδια δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, υπήρχαν κι εκείνοι οι οποίοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή.

Μια ερώτηση από αυτές ήταν κι αυτή “Παραδέξου ότι συζείς επιτέλους”. Τότε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να σχολιάσει εμφανώς αμήχανη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: