Ολόσωμη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με μπικίνι χωρίς ρετούς - Αυτή είναι η αλήθεια στα 41 της

Έτσι είναι το κορμί της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολόσωμη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με μπικίνι χωρίς ρετούς - Αυτή είναι η αλήθεια στα 41 της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κέρκυρα απολαμβάνει τη Βάσω Λασκαράκη με σκοπό να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα είναι πολύ απαιτητική, καθώς επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση μετά από ένα χρόνο εκτός.

Η ηθοποιός που για ακόμη μια χρονιά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του συζύγου της, ο οποίος έχει και ένα πανέμορφο σπίτι με τεράστια αυλή, αποφάσισε να επισκεφθεί και άλλα νησιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από παραλία που επισκέφθηκε στην Κέρκυρα για να κάνει τις βουτιές της. Ποζάροντας με μπικίνι χωρίς να κάνει καθόλου ρετούς στο σώμα της, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή είναι η αρετουσάριστη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με μπικίνι

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τα κιλά της

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε: «Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

Βάσω Λασκαράκη κιλά

Η Διατροφολόγος Σοφία Παπικινού λέει «Σίγουρα οι συνθήκες του σημερινού τρόπου ζωής δεν σας επιτρέπουν σωστή ρύθμιση των γευμάτων μέσα στη μέρα αλλά και την εξασφάλιση χρόνου για σωστή άσκηση.

Όμως μην ξεχνάτε ότι όσο σημαντική είναι η δίαιτα και η σωστή διατροφή άλλο τόσο είναι και η σωματική δραστηριότητα, γιατί ο στόχος δεν είναι απλά να αδυνατίσετε αλλά να χάσετε λίπος αφού το τελευταίο συνοδεύεται συνήθως με μεγάλο αριθμό παθήσεων ιδιαιτέρως αν είναι συσσωρευμένο στην κοιλιά.