Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Έτσι ήταν η Αγγελική Ηλιάδη πριν από τις πλαστικές και την στην αρχή της καριέρας της

Δεν έχει πειράξει λίγα...

Έτσι ήταν η Αγγελική Ηλιάδη πριν από τις πλαστικές και την στην αρχή της καριέρας της
News 20.08.2021 11:29
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, η οποία πολύ συχνά δέχεται αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της για αισθητικούς λόγους. Η ίδια μάλιστα, δεν τις έχει κρύψει λεπτό.

Η τραγουδίστρια ππου φημολογείται πως είναι ξανά με τον πρώην σύντροφό της, όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε έχει πειράξει τα χείλη της, τα μάτια, αλλά και τα ζυγωματικά.

Στο διαδίκτυο μάλιστα, κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες από τα πρώτα της βήματα πριν από τις πλαστικές.

Έτσι ήταν η Αγγελική Ηλιάδη πριν τις πλαστικές

Έτσι ήταν η Αγγελική Ηλιάδη πριν από τις πλαστικές

Η απάντηση για τις πλαστικές της επεμβάσεις

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική αλλά και επαγγελματική της πορεία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, εκτός από τις αντιδράσεις που προκαλεί ανά καιρούς με τις πλαστικές επεμβάσεις της, πριν λίγο καιρό βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, μιας και δημοσίευσε στο Instagram της φωτογραφία της με τον Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο.

“Δεν έκανα κάτι κακό, ανέβασα μια φωτογραφία με τον πατέρα των παιδιών μου. Όλα σχολιάζονται και πολλά γράφονται, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια, αλίμονο εάν με επηρέαζε σε κάτι.

Καλύτερα που ξέρετε λίγα για την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές ο κόσμος βγάζει κακίες στα social media και όταν πρέπει να απαντήσω, θα απαντήσω”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές αγωνίας για την Αγγελική Ηλιάδη - «Ο γιος μου έχει...»

Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη για την περιπέτειά της - «Ντρέπομαι γιατί...»

Share