Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Η αποκάλυψη του Λυκουρέζου 4 χρόνια μετά το θάνατο της Λάσκαρη - «Πάλεψε για να...»

Συγκινημένος στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not

Η αποκάλυψη του Λυκουρέζου 4 χρόνια μετά το θάνατο της Λάσκαρη - «Πάλεψε για να...»
News 20.08.2021 13:37
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συνέντευξη στην εκπομπή της «Καλοκαίρι not» παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για την Ζωή Λάσκαρη. 4 χρόνια έχουν περάσει από τον ξαφνικό θάνατο της και ο ποινικολόγος δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

Μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσαν σαν ζευγάρι, τις τρυφερές τους στιγμές, αλλά και για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, όπου η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή.

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την Ζωή Λάσκαρη

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει. Η απουσία είναι μόνιμη και σκληρή. Η Ζωή ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, εκρηκτικός, ατίθασος, ερωτικός. Η Ζωή πάλεψε να συντηρήσει τον γάμο μας. Αυτά τα 41 χρόνια γάμου ήταν ένα πολύ όμορφο επίτευγμα που οφείλεται στη Ζωή. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα διαρκέσει η συμβίωσή μας. Αλλά έφυγε νωρίς.

Υπήρχαν στιγμές δύσκολες στην κοινή μας ζωή. Υπήρχαν συγκρούσεις. Με τη Ζωή διαφωνούσαμε στα πολιτικά ζητήματα γιατί είχε απόψεις πολύ έντονες. Έχω πολλά προσωπικά της αντικείμενα. Τα χαζεύω και θυμάμαι. Ανταλλάσσαμε σημειώματα με τη Ζωή. Πολλές φορές της έγραφα και μου απαντούσε. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη αφότου έφυγε η Ζωή δεν υπήρχε λόγος να πηγαίνω», δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Μου λείπει η Ζωή πολύ. Η απουσία είναι μόνιμη»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κάνοντας τον δικό του απολογισμό για το 2020 στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης, συγκινεί με τα λόγια του για την γυναίκα της ζωής του Ζωή Λάσκαρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η συμβίωση μας με την Ζωή διήρκησε 41 χρόνια. Περάσαμε φουρτούνες, περάσαμε μπουνάτσες, περάσαμε πολλές φάσεις στη ζωή μας αλλά το ότι μείναμε 41 χρόνια μαζί, και περισσότερα εάν δεν έφευγε έτσι όπως έφυγε ξαφνικά τον Αύγουστο του 2017, θα ήμασταν ακόμα μαζί».

«Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ. Αλλά με αυτό το κενό, αυτή τη μόνιμη απουσία μαθαίνει και ζει κανείς. Με διάφορες εκδηλώσεις, διάφορες επιλογές, διάφορους κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν αλλά η απουσία είναι μόνιμη» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την αγαπημένη του Ζένια Μπονάτσου, η οποία κι εκείνη πρόσφατα μίλησε για την Λάσκαρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Καλογρίδη: Πάγωσαν στο DOT - "Με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μένουμε μαζί στην..."

Στον γιατρό ο Λυκουρέζος - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ελένης

Share