Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή - Οι πρώτες διακοπές μακριά του

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή - Οι πρώτες διακοπές μακριά του

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια σχετική δήλωση και ο καθένας φαίνεται πως έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Μετά από τόσα χρόνια γάμου, η Δέσποινα Βανδή χρειάστηκε την υποστήριξη των φίλων της προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα και έτσι βρέθηκε στην Εύβοια όπου απολαμβάνει τις διακοπές της ενώ την ίδια στιγμή στηρίζει την περιοχή που υπέστη τόσες καταστροφές από τις πυρκαγιές.

Οι διακοπές της Δέσποινας Βανδή χωρίς τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια! Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό. Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξη μας με κάθε τρόπο.

Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν…

Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι. Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Δέσποινα Βανδή

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να προσπαθεί να βρει τα πατήματα της μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να γίνουν γνωστά μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα που έκανε για να απολαύσει λίγες ημέρες καλοκαιρινών διακοπών, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου επιστρέφουν στο Notes live για να κάνουν τα βράδια μας ακόμη πιο απολαυστικά.

Στο νυχτερινό κέντρο θα εμφανίζονται κάθε Σάββατο στις 11 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Δέσποινα Βανδή ξεκινά τις συναυλίες μετά το διαζύγιο