Σοκαριστική μαρτυρία από την Άννα Αμανατίδου - «Σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα»

«Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκαριστική μαρτυρία από την Άννα Αμανατίδου - «Σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα»

Συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Άννα Αμανατίδου, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μία συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με έναν προηγούμενο σύντροφό της, ο οποίος την είχε χτυπήσει σε δημόσιο χώρο.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM, εξήγησε πως με το που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό σηκώθηκε και έφυγε καθώς καμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

Οι δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά.

Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Η Άννα Αμανατίδου του GNTM τρέλανε το διαδίκτυο - Οι πόζες με μικροσκοπικό μπικίνι

Όλο το διαδίκτυο τρέλανε η Άννα Αμανατίδου με το σώμα της. Οι πόζες της με μικροσκοπικό μπικίνι της πρώην παίκτριας του GNTM στη θάλασσα, έκανε το Instagram να πάρει "φωτιά" με τα χιλιάδες likes και τα δεκάδες σχόλια που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Άννα Αμανατίδου είναι ένα από τα μοντέλα του παιχνιδιού που δεν γίνεται να ξεχάσουμε. Τόσο γιατί ήταν και είναι μια κούκλα, αλλά και γιατί είχε πετάξει ατάκες που είχαν γίνει viral στο λεπτό.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως όταν ανήρτησε δυο απίστευτες φωτογραφίες από την παραλία.

Η Άννα Αμανατίδου πόζαρε με ένα μικροσκοπικό τιγρέ μπικίνι είναι έκανε χαμό με τις άψογες αναλογίες της. Να σημειώσουμε πως μια τεράστια αλλαγή έκανε και η Ίλντα. Τι άλλαξε πάνω της;