Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης

Χαρές για το ζευγάρι λίγο πριν γίνουν γονείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης

Τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Βαγγέλης Σερίφης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Μπορεί ακόμα να μην έχουν ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη ωστόσο και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι.

Οι δυο τους βέβαια έχουν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται μιας και η δουλειά που έκαναν τον τελευταίο καιρό αποδίδει αφού το νέο του κομμάτι, έχει γίνει ένα από τα πρώτα trend στο Youtube.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ με την επιτυχία που σημειώνει τις τελευταίες μέρες που και οι δύο έχουν γεμίσει τα Instagram τους με αναρτήσεις.

Έτσι λοιπόν και ο Βαγγέλης Σερίφης μοιράστηκε την επιτυχία του με τους διαδικτυακούς του φίλους πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα το γεγονός πως το κομμάτι που κυκλοφόρησε με την αγαπημένη του, Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται 9ο στα trends του Youtube.

Η ανάρτηση του συζύγου της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλη Σερίφη

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης

Ποιος είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town λοιπόν, ο Βαγγέλης Σερίφης είναι raper, παραγωγός των δίσκων της συζύγου του, αλλά και φιλόλογος. Ο ίδιος μάλιστα στο παρελθόν είχε διδάξει σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Δεν του αρέσουν η δημοσιότητα, τα ρομαντικά κλισέ, ή οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και νιώθει άβολα όταν παρουσιάζεται ως «ο σύντροφος Στικούδη».

Την ακολουθεί σε κάθε της συναυλία, φωτογράφιση και συνέντευξη και κάποιοι λένε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες της, αλλά και τις δημιουργικές ιδέες.

«Γνωριστήκαμε όταν έκανα το “Mega Star” που ήρθε σαν καλεσμένος. Κοίτα, πόσο γλυκός είναι… Όλα μου έκαναν το κλικ! Επιβλητικός, ωραία παρουσία, χαμόγελα, ωραία ενέργεια. Το πρωί να ξυπνά και να ‘ναι χαρούμενος και να με κάνει και εμένα να χαμογελάω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.