Φουλ ευτυχισμένη η Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

H ανάρτηση που έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φουλ ευτυχισμένη η Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει το πρώτο της παιδάκι και μάλιστα τότε βρισκόταν στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης! Μέχρι σήμερα ωστόσο, μερικούς μήνες μετά, η ίδια δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση, παρόλο που η κοιλίτσα της πλέον έχει αρχίσει και φαίνεται πολύ.

Μάλιστα, την εγκυμοσύνη της είχε προδώσει και η Νάγια όταν αποκάλυψε πως είναι έγκυος και μάλιστα έδωσε στεγνά το φύλο του μωρού της. «Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε χαρακτηριστικά.

Τα ευχάριστα νέα της Κατερίνας Στικούδη πριν γίνει μαμά

Η Κατερίνα Στικούδη δεν διανύει μια όμορφη περίοδο μόνο στην προσωπική της ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά της, καθώς κυκλοφόρησε δυο νέα τραγούδια μαζί και με τα video clip τους, που δεν άργησαν να ανέβουν ψηλά στις τάσεις.

Το Rio μάλιστα, το ένα από τα δυο κομμάτια βρίσκεται στην 8η θέση των trends του Youtube.

Κατερίνα Στικούδη νέο τραγούδι πριν γίνει μαμά

Ποιος είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town λοιπόν, ο Βαγγέλης Σερίφης είναι raper, παραγωγός των δίσκων της συζύγου του, αλλά και φιλόλογος. Ο ίδιος μάλιστα στο παρελθόν είχε διδάξει σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Δεν του αρέσουν η δημοσιότητα, τα ρομαντικά κλισέ, ή οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και νιώθει άβολα όταν παρουσιάζεται ως «ο σύντροφος Στικούδη».

Την ακολουθεί σε κάθε της συναυλία, φωτογράφιση και συνέντευξη και κάποιοι λένε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες της, αλλά και τις δημιουργικές ιδέες.

«Γνωριστήκαμε όταν έκανα το “Mega Star” που ήρθε σαν καλεσμένος. Κοίτα, πόσο γλυκός είναι… Όλα μου έκαναν το κλικ! Επιβλητικός, ωραία παρουσία, χαμόγελα, ωραία ενέργεια. Το πρωί να ξυπνά και να ‘ναι χαρούμενος και να με κάνει και εμένα να χαμογελάω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.