Αρετουσάριστη φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με μαγιό - Έχει ποδάρες

Γυναικάρα στα 56 της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αρετουσάριστη φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με μαγιό - Έχει ποδάρες

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που έχουν κάνει το χρόνο να μην φαίνεται πως έχει περάσει από πάνω τους. Στα 56, έχει καταφέρει να διατηρήσει το καλλίγραμμο κορμί της και οι φωτογραφίες από τις διακοπές της είναι μία και μία.

Η γνωστή δημοσιογράφος, προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται προκειμένου να κρατάει το κορμί της αψεγάδιαστο. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει βάλει γραμμάριο πάνω της!

Αυτή τη φορά, η Μάρα Ζαχαρέα, πόζαρε με το μαγιό της στην Πάρο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από το δελτίο ειδήσεων. Φοράει το μπικίνι της και παίζει στην άμμο πιο ανέμελη από ποτέ.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα

«Καλημέρα με χαμόγελο και θετική διάθεση. Να έχετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο με τους ανθρώπους που αγαπάτε», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα στην ανάρτησή της.

Που προτιμά να κάνει διακοπές η Μάρα Ζαχαρέα

Οι προτιμήσεις της στις διακοπές είναι σταθερά προσανατολισμένες προς τις Κυκλάδες και η αγάπη της στην Πάρο είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η διευθύντρια ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει δημιουργήσει στο νησί το δεύτερο σπίτι της.

Ένα εξοχικό σε λιτές γραμμές, που είναι το καταφύγιό της και το μέρος όπου μαζί με την οικογένειά της ηρεμεί και χαλαρώνει. Φέτος το καλοκαίρι η ανάγκη να απομονωθεί στο νησί μετά από τον δύσκολο ενημερωτικά χειμώνα που μας πέρασε ήταν μεγαλύτερη από ποτέ. Μαζί της στα καθημερινά της πρωινά μπάνια στην παραλία ήταν ο σύζυγός της Θοδωρής Ρουσόπουλος, τα δύο τους παιδιά, Βασίλης και Άννα, που σπουδάζουν στο εξωτερικό και κατάφεραν να έρθουν για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, αλλά και οι δύο σταθερές φίλες και... γειτόνισσές της στο νησί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου.

undefined