Με 1200 ορτανσίες το φόρεμα για το βίντεο κλιπ της η Κατερίνα Στικούδη - Πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα

Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με 1200 ορτανσίες το φόρεμα για το βίντεο κλιπ της η Κατερίνα Στικούδη - Πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα

Πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Στικούδη κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Suelta» και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να γίνει ένα από τα πρώτα trends στο ελληνικό Youtube. Αυτό όμως που πραγματικά μας τράβηξε την προσοχή, ήταν το εντυπωσιακό φόρεμα που έβαλε η τραγουδίστρια, το οποίο αποτελείται από 1200 ορτανσίες.

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται σε μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο καθώς πέρα από την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στα επαγγελματικά της με τα κομμάτια που έχει κυκλοφορήσει, περιμένει και το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Οι λεπτομέρειες για το φόρεμα που έβαλε στο βίντεο κλιπ της η Κατερίνα Στικούδη

Το ρούχο αυτό έγινε custom για τις ανάγκες του νέου βίντεο κλιπ της Κατερίνας Στικούδη για το κομμάτι «Suelta», το οποίο είναι και το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι της.

Μάλιστα η κυκλοφορία του «Suelta» είναι διεθνής καθώς η Κατερίνα Στικούδη συνεργάστηκε με τον Πουερτορικανό Jasarinmusic.

Το συγκεκριμένο φόρεμα, το έφτιαξε ο Τάσος Δημοσθενιάδης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Neda Decoration, μαζί με τον Δημήτρη Μαστρόκαλο, τον έναν εκ των δύο σχεδιαστών της Miro.

Το fashion direction και το styling επιμελήθηκε η Φιλίτσα Νικολαΐδη. Το φόρεμα αυτό αποτελείται από 1200 ορτανσίες. Πρόκειται για μία μοναδική δημιουργία καθώς δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό το έχουμε δει να συμβαίνει μόνο από τον οίκο Dior.

Φουλ ευτυχισμένη η Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει το πρώτο της παιδάκι και μάλιστα τότε βρισκόταν στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης! Μέχρι σήμερα ωστόσο, μερικούς μήνες μετά, η ίδια δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση, παρόλο που η κοιλίτσα της πλέον έχει αρχίσει και φαίνεται πολύ.

Μάλιστα, την εγκυμοσύνη της είχε προδώσει και η Νάγια όταν αποκάλυψε πως είναι έγκυος και μάλιστα έδωσε στεγνά το φύλο του μωρού της. «Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν διανύει μια όμορφη περίοδο μόνο στην προσωπική της ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά της, καθώς κυκλοφόρησε δυο νέα τραγούδια μαζί και με τα video clip τους, που δεν άργησαν να ανέβουν ψηλά στις τάσεις.

Το Rio μάλιστα, το ένα από τα δυο κομμάτια βρίσκεται στην 8η θέση των trends του Youtube.

Κατερίνα Στικούδη νέο τραγούδι πριν γίνει μαμά