Η τρυφερή ανάρτηση του Βαγγέλη Σερίφη για την εγκυμονούσα σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή ανάρτηση του Βαγγέλη Σερίφη για την εγκυμονούσα σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη

Τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και ο Βαγγέλης Σερίφης βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους μιας και σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Οι ίδιοι δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ωστόσο πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας ενημερώσαμε για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Οι δυο τους δεν είναι μαζί μόνο στη ζωή αλλά και στη δουλειά μιας και εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάζονται και βγάζουν μαζί κομμάτια.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε η νέα μεγάλη επιτυχία τους, η οποία κατάφερε να σκαρφαλώσει στα πρώτα trends του ελληνικού Youtube.

Ο Βαγγέλης Σερίφης, πριν από λίγο καιρό ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία προκειμένου να προμοτάρει τη νέα δουλειά της αγαπημένης του.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Σερίφη για την Κατερίνα Στικούδη

Η ευχάριστη ανακοίνωση του Βαγγέλη Σερίφη

Τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Βαγγέλης Σερίφης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Μπορεί ακόμα να μην έχουν ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη ωστόσο και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι.

Οι δυο τους βέβαια έχουν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται μιας και η δουλειά που έκαναν τον τελευταίο καιρό αποδίδει αφού το νέο του κομμάτι, έχει γίνει ένα από τα πρώτα trend στο Youtube.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ με την επιτυχία που σημειώνει τις τελευταίες μέρες που και οι δύο έχουν γεμίσει τα Instagram τους με αναρτήσεις.

Έτσι λοιπόν και ο Βαγγέλης Σερίφης μοιράστηκε την επιτυχία του με τους διαδικτυακούς του φίλους πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα το γεγονός πως το κομμάτι που κυκλοφόρησε με την αγαπημένη του, Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται 9ο στα trends του Youtube.

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης