Δέσποινα Βανδή: Μετά το διαζύγιο της, ήρθε και ο "χωρισμός" από την Βίσση

Δεν θα συνεργαστούν και το αποκάλυψε η ίδια η Άννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Μετά το διαζύγιο της, ήρθε και ο

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να μην χάνει το χαμόγελο της, ωστόσο, διανύει μια περίεργη περίοδο κυρίως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαϊδη. Με όλα τα φώτα να έχουν πέσει πάνω της, έγινε γνωστό πως τουλάχιστον φέτος δεν θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση. Ένα γεγονός που πολλοί θαυμαστές περίμεναν.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Βίσση, η οποία μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως δυστυχώς οι δυο τους δεν θα συναντηθούν σύντομα επί σκηνής, μετά το φιλί που είχαν δώσει στο στόμα στο J2US.

H αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για την Άννα Βίσση

«Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400-450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή» ανέφερε η Άννα Βίσση αρχικά.

«Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;» κατέληξε η τραγουδίστρια.

«Η Δέσποινα Βανδή χώρισε για να παντρευτεί την Βίσση»

Από τότε που ο Γιώργος Αρσενάκος προχώρησε σε μια απλή και λιτή ανακοινώση για την απόφαση αυτή του ζευγαριού, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν αποτελέσει το νούμερα ένα θέμα συζήτησης και σχολιασμού.

Trend έγινε φυσικά από τα πρώτα λεπτά και στο Twitter, με τους χρήστες να έχουν πέσει κυριολεκτικά από τα σύννεφα με αυτή την απρόσμενη είδηση.

Πώς συνδέεται με το διαζύγιο η Άννα Βίσση, ο Φοίβος, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο... Νίκος Χατζηνικολάου; Δείτε παρακάτω τα tweets και θα καταλάβετε!