Οι χλιδάτες διακοπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στο Μόντε Κάρλο

Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι χλιδάτες διακοπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου  και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στο Μόντε Κάρλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν κρύβουν τον έρωτά τους καθώς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Και οι δυο τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στο Μόντε Κάρλο προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές λίγο πριν επανέλθουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι είχε και επέτειο καθώς έκλεισε έναν χρόνο που είναι μαζί. Για αυτόν το λόγο αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση ώστε να το γιορτάσουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας 23/8 μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της. Όπως φαίνεται και οι δυο ποζάρουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς έχουν βρει την ευτυχία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη νέα της εκπομπή

Μόλις πριν από λίγη ώρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη νέα της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια πρόκειται να βρεθεί στο «τιμόνι» της νέας εκπομπής του σταθμού, «Κάτι ξαναψήνεται» και η ίδια δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη που επέστρεψε στο κανάλι και που θα αναλάβει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον ΣΚΑΪ

«Ευγνώμων που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του @skaitv.gr και που θα τα λέμε καθημερινά στο Κάτι Ξαναψήνεται», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Όσα είχε δηλώσει για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ

«Έχω μπει στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Ήδη δουλεύουμε και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το Αγρότης Μόνος Ψάχνει προορίζεται για το βράδυ», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν έκανα κάτι παράνομο και δεν το έκρυψα κιόλας. Αν έκανα και φοβόμουν για αυτό, ίσως να μη το έδειχνα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς, γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην εστίαση και σε άλλους τομείς. Μπορεί να με πάρει μαζί του. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δε μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δε ζω στον κόσμο μου. Και εγώ πέρασα δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου και δε μπορούσα να τη δω.

Δε θα δείξω τις δύσκολες στιγμές. Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δείχνω πάντα τη θετική πλευρά. Νομίζω πως όσοι με ακολουθούν έχουν καταλάβει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου με τα χρόνια. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχω περάσει μόνο τέλεια. Απλά επιλέγω να δημοσιοποιώ τις θετικές στιγμές της ζωής μου» είπε σχετικά με τα ταξίδια που έκανε εν μέσω καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.