Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα

Τι εξετάζουν οι Αρχές;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα

Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, μιας και οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους ένα βίντεο ντοκουμέντο από το οποίο προσπαθούν να βρουν ποιος ήταν αυτός που χτύπησε τον γνωστό ράπερ, ενώ στα social media έχει ξεκινήσει εκστρατεία για τον εντοπισμό του.

Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα.

Ένα, 36 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ένα δεύτερο 22 λεπτά αργότερα. Αυτά είναι τα δύο αυτοκίνητα που αναζητούν οι αστυνομικοί, με την εκτίμηση ότι μπορεί να φωτίσουν τις συνθήκες του τροχαίου με εγκατάλειψη.

Οι Αρχές που ενημερώθηκαν από νεαρή οδηγό που έτυχε να περνάει από το σημείο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης της παράσυρσης να έκανε αναστροφή μετά το τροχαίο και τελικά να μην πέρασε μπροστά από την κάμερα.

«Είδα ένα αυτοκίνητο με φώτα σταματημένο και το αυτοκίνητο το πρώτο να κάνει μια απότομη κίνηση και εγώ απλά σταμάτησα την ταχύτητά μου και είδα τον άνθρωπο κάτω. Τον κύριο αυτόν κάποιος τον χτύπησε και προσπαθώ να θυμηθώ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορούσε να μιλήσει, κουνούσε λίγο το χέρι και ανοιγόκλεινε τα μάτια του και εμείς ήμασταν από πάνω του και κρατούσαμε σφυγμό», λέει η γυναίκα στο MEGA.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις διαδικτυακές σελίδες του αδικοχαμένου ράπερ να γεμίζουν από σπαρακτικά μηνύματα.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Λίγα λόγια για τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο

  • Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993 και αποτελούν από τότε ένα από τα πιο ιστορικά χιπ χοπ σχήματα στην Ελλάδα καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της χιπ χοπ κουλτούρας.
  • Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα χιπ χοπ εφόσον έχουν κάνει τολμηρές αλλαγές στην μουσική. Ο Νικόλας και ο Οδυσσέας σαν Razastarr, έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί).
  • Μετά από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης”, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω” και “Από το μηδέν στο είμαι”. Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές και συνεργασίες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez (Οδυσσέας, JK1 και Dj Wheel M). Την νέα δουλειά του παρουσίασε στο Ρομάντσο το 2020.
  • Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές και συνεργασίες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez (Οδυσσέας, JK1 και Dj Wheel M). Την νέα δουλειά του παρουσίασε στο Ρομάντσο το 2020.