Η Σίσσυ Χρηστίδου "έκλεψε" το πιο δυνατό χαρτί της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σίσσυ Χρηστίδου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς θα φέρει πολλές αλλαγές αλλά και πολλά "φρέσκα" πρόσωπα τα οποία θα μπουν στην καθημερινότητά μας. Ένα πρόσωπο από τα πολλά τα οποία επέλεξαν στην νέα τηλεοπτική σεζόν να αλλάξουν στέγη είναι κι εκείνο το οποίο αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου αφού πρώτα αποχώρησε από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι".

Ο λόγος είναι για τον Φίλιππο Ιωάννου ο οποίος διαχειριζόταν το λογαριασμό στο Instagram ενώ ο ίδιος θα αναλάβει τα social media της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας της στο MEGA

Είναι πλέον επίσημο πως η Σίσσυ Χρηστίδου από Σεπτέμβρη θα μας λέει "καλημέρα" μέσα από την συχνότητα του MEGA. Η εκπομπή της λέγεται «Χαμογέλα και πάλι!» - όπως ανακοίνωσε και μέσω Instagram - και πρόκειται να βάλει φωτιά στο σταθμό της Συγγρού με τα νούμερα τηλεθέασης.

Η ανακοίνωση του MEGA για την Χρηστίδου - Η ημερομηνία της πρεμιέρας

«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου. Μαζί της η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα.

«Χαμογέλα και πάλι!», πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 09:50.