Νανά Ταπάσκου: Αυτά ήταν τα αίτια θανάτου

Ανείπωτος ο πόνος...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νανά Ταπάσκου: Αυτά ήταν τα αίτια θανάτου

Ο θάνατος της Νανάς Ταπάσκου προκάλεσε σοκ καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών, στις 22 Αυγούστου την Κυριακή. Η ίδια έγινε γνωστή την δεκαετία του '90 ως μοντέλο στο ευρύ κοινό.

Αργότερα ασχολήθηκε και με το τραγούδι αλλά την κέρδισε και η πολιτική. Όλα αυτά έγιναν παρελθόν για εκείνη όταν αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Νανά Ταπάσκου - Έφυγε από την ζωή

Σύμφωνα με το Espresso ο θάνατος του γνωστού μοντέλου προήλθε από πνευμονική βλάβη. Μάλιστα, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook έχει γεμίσει από χιλιάδες μηνύματα από τους φίλους αλλά και συγγενείς όπου δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε πεθάνει άλλο ένα διάσημο μοντέλο, η Stella Tenant σε ηλικία 50 ετών.

Σοκ! Πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό - Την πέταξε από το μπαλκόνι ο σύντροφος της

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό. Ο σύντροφος της ήταν αυτός που την δολοφόνησε αφού την πέταξε από το μπαλκόνι της. Η 38χρονη είχε κάνει για πάρα πολλά χρόνια καριέρα ως κουνελάκι του Playboy.

Ο λόγος για την Amie Harwick. Το 38χρονο μοντέλο είχε κάνει καριέρα ως κουνέλακι του Playboy για πολλά χρόνια και πλέον εργαζόταν ως θεραπεύτρια του έρωτα. Η ίδια δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της τον Gareth Pursehouse, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 41χρονος κατηγορείται πως έριξε την Amie από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του διαμερίσματός της στο Hollywood Hills. Ο θάνατος του μοντέλου ήταν ακαριαίος.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει κλήση στην αστυνομία για φωνές και καυγάδες από το διαμέρισμα του ζευγαριού.Η κλήση αυτή έγινε στη 1:16 τα ξημερώματα, ώρα την οποία πιθανότατα ο 41χρονος έριξε το μοντέλο από το μπαλκόνι.Σοκ προκαλεί και ο θάνατος μοντέλου που έπεσε από τον γκρεμό

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

μοντέλο νεκρή