Έλληνας τραγουδιστής θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Διπλή χαρά στην οικογένεια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έλληνας τραγουδιστής θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Από την μια παντρεύονται και από την άλλη ματαιώνουν τον γάμο τους, ανάμεσα σε εκείνου είναι και ο Λάμπρος Χούτος ο οποίος δεν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει.

Ο Κυριάκος Κυανός πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή στις 19 Σεπτεμβρίου με την αγαπημένη του Στάτη Μπούρα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την «Espresso».

Μάλιστα, πριν από περίπου δυο χρόνια και μετά από την επισημοποίηση της σχέσης τους σε δημαρχείο ο τραγουδιστής μαζί με την αγαπημένη του θα τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο.

Κυριάκος Κυανός

Την ίδια ημέρα έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν και την κορούλα τους η οποία θα πάρει το όνομα Αργυρώ. Το διπλό μυστήριο θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου, στις 7 το απόγευμα. Ο φωτογραφικός φακός της «Esrpesso» απαθανάτισε στιγμιότυπα από την επίσκεψη του ζευγαριού στο ατελιέ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με τον Κυριάκο Κυανό και τις ετοιμασίες του γάμου του

Παντρεύεται γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Το νυφικό από τον γάμο

Κι άλλος γάμος μετά τον Κυριάκο Κυανό

Μπορεί να μην κατάφερε να βρει την αγάπη στο Power of Love, αυτή η πρώην παίκτρια ωστόσο έκανε την τύχη της στον πραγματικό κόσμο και με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως παντρεύεται τον καλό της.

Μετά το ευχάριστο νέο που κυκλοφόρησε για τον Παναγιώτη Θεόφιλο του Power of Love, που θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, ήρθε και η ανακοίνωση ενός γάμου!

Αυτή είναι η παίκτρια του Power of Love που παντρεύεται

Ο λόγος για την Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία μέσα στο παιχνίδι βρισκόταν σε σχέση με τον Φίλιππο Αρβανίτη, ο οποίος βέβαια αργότερα ακολούθησε τελείως διαφορετική καριέρα και η μεταξύ τους σχέση τελείωσε οριστικά.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μάλιστα είχε κάνει και ένα πέρασμα από τα «Διλήμματα», το κομμάτι της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Σήμερα, ζει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της και μάλιστα, δε διστάζει να το δείχνει και με τις αναρτήσεις της. Κάπως έτσι λοιπόν ανακοίνωσε και τα ευχάριστα νέα για τον γάμο της! Η ώρα η καλή!