Κορμάρα η Μαρία Βοσκοπούλου - Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κορμάρα η Μαρία Βοσκοπούλου - Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν από τα καλύτερα για την Μαρία Βοσκοπούλου καθώς έπρεπε να ανταπεξέλθει την απώλεια του πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλου ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από ενάμιση μήνα σε ηλικία 81 ετών. Ήταν 19 Ιουλίου του 2021 όταν ο βασιλιάς του πενταγραμμου άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Μάλιστα, η κόρη του αν και πρόσφατα έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια με τη νέα της ανάρτηση θύμισε πως ο Αύγουστος είναι ακόμη εδώ. Οι νέες υποβρύχιες πόζες της «έριξαν» το Instagram και όπως φαίνεται συγκέντρωσε κοντά χίλια likes.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου

Ποιοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι του Τόλη Βοσκόπουλου

Ωστόσο, μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή και την μεγαλοπρεπή κηδεία του, στην οποία παρευρέθηκε όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, το αμέσως επόμενο θέμα συζήτησης των μίντια ήταν το πως είχε μοιράσει τη διόλου ευκαταφρόνητη ακίνητη περιουσία του, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES!

Τα σενάρια για την κρυφή διαθήκη του Τόλη ήταν πολλά και οι φήμες για την μεγάλη κληρονομιά που άφησε πίσω του, έντονες.

Βοσκόπουλος διαθήκη περιουσία

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος κληρονομεί και τι, σε ποιους ο αξέχαστος καλλιτέχνης άφησε ότι είχε και δεν είχε, καθώς και αν αυτή η περιβόητη μυστική διαθήκη που φημολογείται ότι υπάρχει περιελάμβανε και άλλους εκτός από την γυναίκα του και την μοναχοκόρη τους.

Καθώς, λοιπόν, ένα πέπλο μυστηρίου είχε απλωθεί γύρω από το αν η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι οι μοναδικές κληρονόμοι του αξέχαστου τραγουδιστή, έγκυρες πληροφορίες του περιοδικού YES αναφέρουν πως ο Τόλης ποτέ του δεν έκανε διαθήκη, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάστηκε να φτιάξει.

Μετά την τακτοποίηση των υπέρογκων οφειλών του προς το δημόσιο, οι οποίες με τις προσαυξήσεις είχαν ξεπεράσει τα 8,000,000 ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε, προκαλώντας του μεγάλη πίεση και στεναχώρια, ο Βοσκόπουλος φρόντισε να γράψει τα πάντα στην αγαπημένη του θυγατέρα:

Ότι σπίτια, κτίρια το απέμειναν, τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα από τα τραγούδια και τις ταινίες.

Η περιουσία που άφησε πίσω του ο αξέχαστος τραγουδιστής είναι μεγάλη κι αυτό άλλωστε ήταν και το πλεονέκτημά του, σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο αλλά και δικηγόρο του.