Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ατύχημα της Βάνας Μπάρμπα - «Σφάδαζε από τους πόνους»

Έτσι τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ατύχημα της Βάνας Μπάρμπα - «Σφάδαζε από τους πόνους»

Πολύ δύσκολες ώρες βίωσε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (22/8) στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει μία παράσταση, ωστόσο εκεί είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της.

Λίγες ώρες αργότερα με νέα ανάρτηση, μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία της.

«Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ατύχημα της Βάνας Μπάρμπα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, που βρέθηκε καλεσμένος, αποκάλυψε πως ήταν μαζί με την Βάνα Μπάρμπα όταν έγινε το ατύχημα, ενώ ήταν εκείνος που την πήγε στο νοσοκομείο.

«Κάποια πράγματα μερικές φορές δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με τη λογική. Ξεκινήσαμε μια μέρα πολύ ωραία, μπήκαμε στο αμάξι εγώ, η Σοφία και η Βάνα. Πήγαμε στην Επίδαυρο να δούμε τον Προμηθέα Δεσμώτη, μια από τις ωραιότερες παραστάσεις αρχαίου δράματος που έχω δει. Όλοι ήμασταν χαρούμενοι και περήφανοι που κάποιοι έγραψαν αυτό το έργο. Εκπληκτικές ερμηνείας, σκηνικά, μουσική…

Την ώρα του χειροκροτήματος η Βάνα Μπάρμπα γλίστρησε. Την βλέπω να πέφτει σε τρεις φάσεις, διαδοχικές. Έπαθε κάταγμα στο πόδι, σφάδαζε από τους πόνους. Χειρότερο από πόνους γέννας. Αλλά εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η Βάνα σε όλη τη διάρκεια μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, προσπαθούσε να μας διασκεδάσει παρά τους πόνους της. Πολεμούσε με τους πόνους της αλλά το αντιμετώπισε με χιούμορ και θάρρος. Η ευγένεια της ψυχής της παρεξηγείται. Πέρα από αντράκι, έχει συμπόνοια για τους αδύναμους ανθρώπους».