Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Snik μετά την επανασύνδεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτή είναι η νέα εικόνα του τράπερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Snik μετά την επανασύνδεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη στιγμή που ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους. Φαίνεται λοιπόν πως ο τράπερ μπήκε αλλαγμένος στη σχέση αυτή τη φορά.

Και δεν μιλάμε μόνο για το συναισθηματικό κομμάτι, το οποίο σίγουρα θα έχει αλλάξει σε ένα βαθμό μετά τον χωρισμό, αλλά για το κομμάτι της εμφάνισης μιας και ο Snik έκανε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Snik μετά την επανασύνδεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συγκεκριμένα, ο τράπερ άλλαξε τα τατουάζ που έχει πάνω στο σώμα του. Ενώ πριν από λίγο καιρό βλέπαμε μόνο τα περιγράμματα των τατουάζ, πλέον, ο Snik αποφάσισε να τα γεμίσει με χρώμα.

Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι αρκετά μεγάλη, και η αλήθεια είναι πως ο ίδιος έχει αποφασίσει να μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με το νέο look του με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Snik εσύ; Ο σύντροφος της Παπαγεωργίου χωρίς τατουάζ και με κατάξανθο μαλλί

Μπορεί ο Snik να έβαψε πρόσφατα πορτοκαλί τιγρέ τα μαλλιά του, ενώ να είναι από πάνω μέχρι κάτω γεμάτος με τατουάζ, ωστόσο πολλά χρόνια πριν γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - με την οποια ντοκουμέντα θέλουν να τα ξαναβρήκαν - και γενικά πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό με τα τραγούδια του ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος.

Ο τράπερ είχε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ που δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή του εικόνα. Παλαιότερα σε μικρότερη ηλικία, είχε κατάξανθο μαλλί και καθόλου τατουάζ, αφού τότε ξεκινούσε σιγά σιγά να υιοθετεί αυτή την μόδα.

Στο διαδίκτυο λοιπόν κυκλοφορεί μια φωτογραφία του που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς αν την βάλεις δίπλα δίπλα με μια τωρινή του, είναι σαν άλλος άνθρωπος.

Snik μικρός με ξανθά μαλλιά