Αναστάτωσε τη Μύκονο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με το μικροσκοπικό ροζ μπικίνι της - Αρετουσάριστες φωτογραφίες

Έτσι είναι το σώμα της στην πραγματικότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναστάτωσε τη Μύκονο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με το μικροσκοπικό ροζ μπικίνι της - Αρετουσάριστες φωτογραφίες

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και έτσι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν αφήνει λεπτό να πάει χαμένο από τις διακοπές. της. Αυτές τις μέρες, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με την φίλη της, Έλλη Παπαγγελή.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, εντόπισε τις δύο κυρίες σε γνωστή παραλία του νησιού και τις απαθανάτισε από τη στιγμή που απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της ελληνικής showbiz, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει χωρίς ίχνος ρετούς. Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκαλεί εντυπώσεις με την εμφάνισή τους αφού και πριν από λίγο καιρό είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία αποκαλυπτική φωτογραφία με εσώρουχα.

Οι φωτογραφίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από τη Μύκονο χωρίς ρετούς

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χωρίς ρετούς
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σώμα

Η επικοινωνία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Τριαντάφυλλο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού πριν από λίγο καιρό, όπου μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, σχολιάζοντας την υποδοχή του στο αεροδρόμιο, όπου έγινε χαμός.

Η ξανθιά καλλονή να υπενθυμίσουμε είχε συνεργαστεί με τον τραγουδιστή στο J2US και μετά την αποχώρηση τους είχε δημιουργηθεί μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα τους, όταν όταν κατηγόρησε για bullying.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η κόντρα αυτή είναι πλέον παρελθόν, καθώς όπως αποκάλυψε του έστειλε μήνυμα μετά την επιστροφή του από το Survivor 4.

«Η υποδοχή του έμοιαζε με υποδοχή ηρώων, ούτε τους Ολυμπιονίκες μας που έρχονται από τα αθλήματα με τα μετάλλια δεν τους υποδεχόμαστε έτσι, οπότε όλο αυτό με προβλημάτισε και με λύπησε αρκετά. Δηλαδή αν αρχίσουμε και θεωρούμε ότι το Survivor είναι μια εθνική αποστολή τότε κάνουμε κάτι λάθος», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Του Τριαντάφυλλου του έστειλα ένα μήνυμα όταν γύρισε και του είπα καλωσήρθες να τα χαρείς αλλά δεν μου απάντησε».