Αγνώριστες οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου - Μεγάλωσαν και έγιναν κουκλάρες

Σε ποιον μοιάζουν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστες οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου - Μεγάλωσαν και έγιναν κουκλάρες

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως και οι κόρες του αγαπημένου τραγουδιστή έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει σωστές κούκλες.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε ένα κομμάτι με την κόρη του, Κατερίνα, η οποία έχει πάρει επίσης το ταλέντο του στη μουσική.

Πρόσφατα μάλιστα, είδαμε να δημοσιεύεται στα social media με την 23χρονη Κατερίνα και τις δύο μικρότερες αδερφές της, Ελεονώρα και Παναγιώτα. Και οι τρεις μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και είναι απλά κούκλες!

Έτσι είναι οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου

Γιάννης Πλούταρχος κόρες

Σε σχέση ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου

Η πρόσφατη επιτυχία του έχει τίτλο "Η μία". Το τραγούδι έγινε αμέσως Youtube trend και μετρά σχεδόν μισό εκατομμύριο views. Από τους καλύτερους τραγουδιστές και συνθέτες της νεότερης γενιάς, ο Γιώργος Κακοσαίος δεν είναι μόνο ταλαντούχος και πετυχημένος στην επαγγελματική του ζωή αλλά όπως όλα δείχνουν και στην προσωπ8ική του ζωή έχει πετύχει γκολ στον έρωτα - καθότι πρώην τερματοφύλακας στην ακαδημία του Παναθηναϊκού - και πρόσφατα δεσμευμένος.

Ο 21χρονος γιος του Γιάννη Πλούταρχου σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μερικές μέρες πριν βρέθηκε στο πεδίο του Άρεως στο "Άλσος" για να παρακολουθήσει την παράσταση της Άννας Βίσση με αντρική συντροφιά, ακριβώς όμως δίπλα του καθόταν μια πανέμορφη ξανθιά κοπέλα - αγνώστων λοιπών στοιχείων - που οι καλά γνωρίζοντες μας μετέφεραν ότι είναι "η μία του", το κορίτσι που το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την καρδιά του.

Εκείνος - κατά μάνα κατά κύρη, που λέει και ο θυμόσοφος λαός - είναι τόσο χαμηλών τόνων και ακόμα πολύ μακριά από την δημοσιότητα και μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό του YOU προσπάθησε να τον αποφύγει.

Γιώργος Κοκοσαίος σχέσηΓιώργος Κοκοσαίος γιος Γιάννη Πλούταρχου

Να σημειωθεί πως την ίδια βραδιά στην ίδια συναυλία εθεάθη και η Βίκυ Κάβουρα με ψηλό, μελαχρινό συνοδό.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα από σήμερα μόνο με 1,5 ευρώ