Ζέτα Μακρυπούλια: Η νέα ανάρτηση μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη σκόρπισε χαρά

Το στιγμιότυπο όλο χαμόγελα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Η νέα ανάρτηση μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη σκόρπισε χαρά

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να χώρισαν, ωστόσο και οι δυο προχωρούν τις ζωές τους μετά το κεφάλαιο των 12 χρόνων που έκλεισε έπειτα από κοινή τους απόφαση. Μπορεί στα προσωπικά να διανύουν μια ιδιαίτερα περίεργη περίοδο, ωστόσο στα επαγγελματικά συνεχίζουν να βλέπουν μεγάλη επιτυχία.

Χθες, ο τραγουδιστής μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως η περιοδεία του συνεχίζεται, ανακοινώνοντας τις επόμενες πόλης που θα επισκεφθεί και θα χαρίσει μοναδικές βραδιές.

Η ανάρτηση της Μακρυπούλια που σκόρπισε χαρά

Από την άλλη, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπο από τα backstage του Ρουκ Ζουκ. Το τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 από το 2017, συνεχίζει για 5η σεζόν στο κανάλι και η χαρά είναι μεγάλη, μιας και η παρουσιάστρια λατρεύει το εν λόγω project, όπως άλλωστε και η ίδια είχε αποκαλύψει.

Ζέτα Μαρυπούλια ανάρτηση για Ρουκ Ζουκ

Η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτας Μακρυπούλια

Ήταν αρχές του 2010 όταν έγινε γνωστό πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ζευγάρι. Πέρασαν αρκετοί μήνες ώσπου ο τραγουδιστής να επιβεβαιώσει τις φήμες και οι δυο τους να μην κρύβονται.

Οι καλλιτέχνες συγκατοίκησαν σχεδόν αμέσως στα νότια προάστια και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε αρκετές φορές τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις, όσο κι έξω από το σπίτι τους, όπου απολάμβανα τις βόλτες τους.

Στην κοινή τους στέγνη μοιράστηκαν την αγάπη τους με τα ζώα, υιοθετώντας αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια, τα οποία μεγάλωναν μαζί.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο χωρισμός τους έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Μακρυπούλια ΧΑτζηγιάννης χωρισμός τρίτο πρόσωπο

Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια καθ' όλη την διάρκεια της σχέσης τους. Με τον καιρό η καθημερινότητα τους έστρωσε και η συμβίωσή τους υπήρξε ομαλή, χωρίς γκρίνιες και εκνευρισμούς.

Παράλληλα, ό ένας στήριζε τον άλλον τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η Ζέτα φρόντιζε να ακολουθεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλες του τις περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκείνος δεν άφηνε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε όλες τις πρεμιέρες της αγαπημένης του στο θέατρο και να την καμαρώνει.

Η τριβή, λοιπόν, στην σχέση τους οδήγησε στο τέλος αυτής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν "ουδέποτε υπήρξε έστω και η υπόνοια τρίτου προσώπου. Οι δυο τους αγαπούσαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον, τόσο, που δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο".