Αναστάτωσε την Πάρο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το ντύσιμο της - Καυτό τοπ και βαθύ άνοιγμα στην φούστα

Την κοίταγαν όλοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναστάτωσε την Πάρο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το ντύσιμο της - Καυτό τοπ και βαθύ άνοιγμα στην φούστα

Στην Πάρο απόλαυσε μερικές από τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor για ακόμη μια φορά αναστάτωσε ολόκληρο το νησί με την καυτή εμφάνιση της.

Η όμορφη γυμνάστρια που δεν αποχωρίζεται λεπτό τον Σάκη Κατσούλη από το πλευρό της, φαίνεται πως βιώνει μια από τις πιο ιδιαιτέρες και ενδιαφέρουσες περιόδους της ζωής της.

Η Μαριαλένα παραμένει μάλιστα και πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να δημοσίευσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει σε ένα από τα σοκάκια του νησιού, φορώντας ένα καυτό μαύρο τοπ και μια σέξι μαύρη φούστα, με βαθύ σκίσιμο.

Η "καυτή" φωτογραφία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Στην λεζάντα της ανάρτησης, η Μαριαλένα έγραψε: «Yes its true... A woman need much more
time then a man about her look... But trust me... We already know where to look and what we looking for... And thats something, save us a lot of time! ????»

Αναστάτωσε την Πάρο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το ντύσιμο της

Έκαναν αθόρυβα το επόμενο βήμα στην σχέση τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

Εκείνοι δηλώνουν πως δεν είναι ζευγάρι, αλλά τα μάτια δεν λένε ψέματα: Ο Σάκης «λιώνει» κάθε φορά που κοιτάζει τη Μαριαλένα του και δεν το κρύβει...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Αχώριστοι από τη μέρα που τελείωσε το Survivor, με μεγάλο νικητή τον πρώτο, πλέον συγκατοικούν στην Πετρούπολη και σε κάθε έξοδο θα τους δούμε μαζί. Έτσι και στο “Bodega”, όπου τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YOU την περασμένη εβδομάδα, έφτασαν μαζί λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες, διασκεδάζοντας σαν μικρά παιδιά. Και όταν η Άντζελα Δημητρίου τραγουδούσε πως «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ», σίγουρα δεν είχε συναντήσει τον Σάκη με τη Μαριαλένα, που δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχει περάσει μία μέρα από τότε που ήταν φουλ ερωτευμένοι και έκαναν κοινά σχέδια για το μέλλον.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα συγκατοίκηση

«Πραγματικά χωρίσαμε για αστείους λόγους», θα συνηγορήσουν και οι δύο, κάθε φορά που πηγαίνει εκεί η κουβέντα, γι' αυτό φαίνονται αποφασισμένοι να διορθώσουν αυτό το... λάθος, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει την πορεία της σχέσης τους. Προς στιγμήν, πάντως, διαψεύδονται όσοι υποστήριζαν πως Σάκης και Μαριαλένα δεν θα μιλούσαν ξανά μετά το τέλος του Survivor!

Μαζί και στα γενέθλιά της Μαριαλένας

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει περιγράψει τον Σάκη Κατσούλη ως τον «τέλειο άντρα». Μερικοί δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούσε (και απόρησαν, εφόσον είχαν αποφασίσει να χωρίσουν), ωστόσο πήραν μια γεύση την περασμένη Δευτέρα. Με μια έκπληξη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στη μέση της Εθνικής Οδού, ο νικητής του Survivor τραγούδησε το happy birthday στην αγαπημένη του, με εκείνη έκπληκτη να τον ευχαριστεί και να δέχεται τις ευχές. Το ίδιο βράδυ μάλιστα, της είχε ετοιμάσει πάρτι σε μαγαζί του κέντρου, ώστε να γιορτάσουν όπως αρμόζει τα 26α της γενέθλια, δείτε εδώ φωτογραφίες!