Στα γραφεία του ALPHA η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Αυτοί είναι οι συνεργάτες της

Οι πρώτες φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα γραφεία του ALPHA η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Αυτοί είναι οι συνεργάτες της

Σε λίγες μέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόκειται να επιστρέφει δυναμικά με την εκπομπή της, Happy Day. Μάλιστα, η ίδια και οι συνεργάτες της σήμερα επισκέφθηκαν τα γραφεία του ALPHA.

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να μας κρατά συντροφιά και την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Σταματίνα μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και μερικές φωτογραφία με την ομάδα της. Όπως και πέρσι, έτσι αι φέτος, στο πάνελ θα βρίσονται ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Γιώργος Σατσίδης ενώ στο τιμόνι της αρχισυνταξίας η Μαίρη Παλιαλέξη.

Φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της ομάδας της από τα γραφεία του ALPHA

Στα γραφεία του ALPHA η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στα γραφεία του ALPHA η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της

«Εγώ ανανέωσα ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο...πως θα μπορούσα να φύγω;»

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από τον Alpha καθώς η ίδια αναφέρθηκε στο Happy Day για την ερχόμενη σεζόν αλλά και για τις διακοπές που θα κάνει με την οικογένειά της.

«Στο κλείσιμο της εκπομπής γίναμε και πάλι 15 χρονών το διασκεδάσαμε. Ο Δήμος Βερύκιος ζει για τις κόντρες μας αλλά δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον. Εξάλλου υπάρχουν αρκετά βίντεο που αποδεικνύουν την σχέση μεταξύ τους.

Δεν ξέρω τι ακούγεται για εμένα και ποιος κάνει τις διαρροές και τι συμφέροντα εξυπηρετεί, εγώ έχω να πω ότι πέρυσι ανανέωσα ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο 2+1 οπότε πως θα μπορούσα να φύγω;

Η ίδια στην συνέχεια είπε χαρακτηριστικά Είμαστε ήδη σε mood διακοπών παιδιά, θα πάμε στην Πάρο που έχουμε το σπίτι μας εκεί γιατί ο άνδρας μου δουλεύει εγώ θα φύγω με τα παιδάκια. Ο Θέμης θα πηγαινοέρχεται και μετά τον Αύγουστο θα κάνουμε όλοι μαζί διακοπές»

Δείτε το βίντεο παρακάτω: