"Κόλαφος" ο Γιάννης Αϊβάζης - "Ο οποιοσδήποτε Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να τιμωρηθεί"

"Είτε έχουν περάσει πέντε χρόνια είτε τριανταπέντε!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάντια Αδαμοπούλου και στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo αλλά και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη -δείτε εδώ και την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του μέσα από τη φυλακή-.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη

«Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε έχει αδικήσει έναν άλλον άνθρωπο ή έχει πειράξει κάποιον ηθικά ή σωματικά πρέπει να τιμωρηθεί. Εύχομαι να μη μείνει εδώ. Όσον αφορά στις δύο υποθέσεις, επειδή έχω παίξει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έχουμε περάσει και μια σεζόν μαζί, θεωρώ ότι αν έχουν συμβεί αυτά τα αδικήματα, ο οποιοσδήποτε Πέτρος, πρέπει να τιμωρηθεί. Είτε έχουν περάσει πέντε χρόνια είτε τριανταπέντε.

Από εκεί και πέρα, όχι δεν θεωρώ ότι πρέπει να κλείσει εδώ πέρα. Πρέπει να ανοίξει και σε άλλους χώρους. Δεν είναι μόνο ο δικός μας χώρος με παρενοχλήσεις και τέτοια σαπίλα. Ας μιλήσουν οι γυναίκες κι όχι για θέμα εκδίκησης, αλλά για θέμα ηθικής. Δόθηκε αυτή η ευκαιρία στις γυναίκες να μιλήσουν ή και στους άντρες γιατί μην ξεχνάμε υπάρχουν και άντρες που μπορεί να έχουν κακοποιηθεί. Ας αρπάξουν αυτή την ευκαιρία για να ξεβρωμίσει ο τόπος».

 Γιάννης Αϊβάζης για το metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ουστ, γ..ω το Instagram πια»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισε να κάνει μία οργισμένη ανάρτηση σχετικά με τους celebrities που προβάλλουν όλες αυτές τις μέρες μέσα από τα social media την προσφορά τους στους πυρόπληκτους.

Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές, το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες και αναρτήσεις ανθρώπων της ελληνικής showbiz, οι οποίοι προσφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν. Ο Γιάννης Αϊβάζης ωστόσο δείχνει να είναι πραγματικά ενοχλημένος με αυτή την προβολή.

«Ρε τελικά υπάρχει κανένας που κάνει καλό και δεν το ποστάρει; Ουστ, γ...ω το Instagram πια», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε.

Γιάννης Αϊβάζης ξέσπασμα