Απίστευτη "επίθεση" στην Αθηνά Οικονομάκου - Αφορμή μια φωτογραφία της στα social media

Έγινε αποδέκτρια πολλών αρνητικών σχολίων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτη

Αποδέκτρια πολλών αρνητικών σχολίων έγινε η Αθηνά Οικονομάκου πριν μερικές ώρες. Αφορμή για αυτό στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Η όμορφη ηθοποιός συγκεκριμένα, θέλησε να μοιραστεί -εκτός από αρκετά αρετουσάριστα στιγμιότυπα- και μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στον Μυστρά. Ωστόσο το σχόλιο “λίγες μέρες πραγματικής ξεκούρασης” που έκανε ήταν αυτό που προκαλέσε αρκετές αντιδράσεις.

Πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους έσπευσαν να της “επιτεθούν”, όμως η Αθηνά Οικονομάκου τους απάντησε, με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο.

Τα αρνητικά σχόλια και οι απαντήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Απίστευτη 'επίθεση' στην Αθηνά Οικονομάκου

Απίστευτη 'επίθεση' στην Αθηνά Οικονομάκου ανάρτηση

Απίστευτη 'επίθεση' στην Αθηνά Οικονομάκου σχόλια

Πόσο; Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο 5αστερο ξενοδοχείο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι μαγευτικό. Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Σαντορίνη πρέπει να ξέρετε οπωσδήποτε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε αυτό το... παλάτι γιατί αξίζει να πάτε!

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί! Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο;

Επειδή το Kivotos Santorini θα αποτελέσει το νέο στολίδι της Σαντορίνης και θα προκαλέσει αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει από 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος 2070€.

Δείτε φωτογραφίες του στο Travelstyle.gr