Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή - Οι αγκαλιές μετά το χωρισμό από τον Ντέμη

Μας σύστησε το σκύλος της που... γιόρταζε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή - Οι αγκαλιές μετά το χωρισμό από τον Ντέμη

Παγκόσμια ημέρα του σκύλου χθες 26/8 και όλο το Instagram σχεδόν δημοσίευσε φωτογραφίες με τους σκύλους τους για να τους ευχηθούν. Ανάμεσα τους και η Δέσποινα Βανδή, η οποία ανάρτησε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της.

Η τραγουδίστρια που πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μετά τη αποκάλυψη πως χώρισε από τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη, δεν σταματούσε τα παιχνίδια με το μεγάλο σκύλος της οικογένειας (αφού έχει και ένα μικρόσωμο).

Στον προσωπικό της λογαριασμό λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία από τα φιλιά που της έδινε, με την ίδια να εύχεται "χαρούμενη ημέρα του σκύλου".

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με το σκύλο

Δέσποινα Βανδή σκύλος σπίτι

Σε αυτό το σπίτι μένει με τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό

Σε αυτό τον σπίτι στέγαζε τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη τόσα χρόνια τώρα, σε αυτό θα συνεχίσει να μένει μόνο με τα παιδιά της πια, μετά τον χωρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου οικήματος ενώ η Δέσποινα Βανδή διαμένει στην μονοκατοικία τους στην Βούλα.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, μετακόμισαν από το Κεφαλάρι στην πολυτελή μεζονέτα της Βούλας,το 2013. Το σπίτι βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.

Πριν από αρκετό καιρό, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, η τραγουδίστρια μπαίνοντας στο σπίτι της αντίκρυσε μια τρομακτική εικόνα με το σπίτι να είναι λεηλατημένο από διαρρήκτες.

«Όταν μπήκε στο σπίτι και το είδε σε αυτή την κατάσταση έπαθε σοκ, η εικόνα ήταν τρομακτική!» ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί τότε ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ. Φαίνεται πως οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι γνωρίζοντας ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θα έλειπαν από το σπίτι για αρκετές ώρες.

Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Δέσποινα Βανδή σπίτι

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.