Η ανακοίνωση του Νίκου Μπάρτζη 2 μήνες μετά το τέλος του Survivor 4

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του Νίκου Μπάρτζη 2 μήνες μετά το τέλος του Survivor 4

Ένα απρόοπτο περίμενε τον Νίκο Μπάρτζη, λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor 4, του ριάλιτι επιβίωσης μέσω του οποίου τον γνωρίσαμε. Ο νεαρός επιχειρηματίας, ανακοίνωσε πως αναγκάστηκε να φτιάξει ένα νέο προφίλ στο Instagram μιας και οι χάκερς του έριξαν το προηγούμενο.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες του Survivor 4 που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και τρανή απόδειξη αυτού ήταν η συγκλονιστική υποδοχή που είχε στο αεροδρόμιο, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος λοιπόν με μία ανάρτηση που έκανε στον νέο του λογαριασμό στo Instagram, κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να τον βοηθήσουν να χτίσει το νέο αυτό προφίλ, ενώ έκανε και πλάκα για τον τρόπο με τον οποίο έχασε το προηγούμενο.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη

«Αφού με γλέντησαν χάκερς και ινσταγκραμ κατάφερα να κάνω καινούριο λογαριασμό…Αυτή τη φορά έβαλα πιο δύσκολο κωδικό από το 123456 οπότε ελάτε εδώ να ξανα φτιάξουμε την παρέα μας!!!Φιλάκια ρουφηχτά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Μπάρτζης.

Οι νέες δηλώσεις του Μπάρτζη για τον Κατσούλη

Στα MAD VMA βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης και η Survivor 4 παρέα του. Στις δηλώσεις λοιπόν που έκαναν στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε ξανά στην δήλωση που έκανε στην εκπομπή Σου-κου Family σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη.

Γι’ ακόμα μία φορά, ο Νίκος τόνισε από την πλευρά του πως… δεν γυρίζει τη μπιφτέκα, άρα δεν παίρνει και τίποτα πίσω από αυτά που είπε.

«Δεν έκανα κάποια δήλωση, δεν παρομοίασα κανέναν με κανέναν. Είπαμε για το metoo, όπως άφησαν να εννοηθεί. Από εκεί και πέρα δεν παίρνω τίποτα πίσω, όπως λέω, δεν γυρίζω τη μπιφτέκα», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ σχολίασα τι μου είχε πει η Μαριαλένα, αυτό και τίποτα παραπάνω. Θα βγει η Μαριαλένα και θα τη ρωτήσετε».