Η σπάνια κοινή ανάρτηση Καζάκου - Μακρή

Τρυφερές στιγμές για τον 52χρονο και την 23χρονη σύντροφό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Η σπάνια κοινή ανάρτηση Καζάκου - Μακρή

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η αγαπημένη του, Βασιλική Μακρή περνούν στιγμές ευτυχίας καθώς περνούν μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι. Αν και οι δυο επιλέγουν να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμείς έχουμε την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση όπου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Αν και οι δυο σπάνια εμφανίζονται μαζί, αυτή τη φορά οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δημοσίευσαν κάποια ελάχιστα κοινά Insta Stories από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Στην παρακάτω ανάρτηση βλέπουμε πως η Βασιλική Μακρή κάνει ανάποδη κολοτούμπα στην πισίνα ενώ ο ηθοποιός την παρακολουθούσε.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση με τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την αγαπημένη του

Καλοκαιρινές διακοπές - Κωνσταντίνος Καζάκος

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο γάμος μου έχει τελειώσει και προχωράμε αλλιώς τώρα»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου και ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η κατάσταση τον θλίβει ιδιαίτερα, ενώ αντίστοιχη δήλωση έκανε νωρίτερα μέσα στη μέρα και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου στο Πάμε Δανάη

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου είπε: «Θλίβομαι βαθύτατα με όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει. Στον δικό μας χώρο είμαστε προβεβλημένοι, δεν είναι ο άγνωστος για αυτό παίρνει διαστάσεις αυτό. Δεν είναι όλος ο χώρος έτσι. Δεν ήμουν γνώστης της κατάστασης, είχε πάρει το αυτί μου κάποια πράγματα αλλά δεν… Με έχει πειράξει όλο αυτό που γίνεται.

Κωνσταντίνος Καζάκος χωρισμός

Δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι… Η εξουσία διαφθείρει… Έχω υπάρξει θιασάρχης. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνήθως πολύ ωραίες σχέσεις μεταξύ μας αν δεν είναι καλοί χαρακτήρες μένουν στην άκρη εκτός αν κάποιος είναι μεγάλο ταλέντο και γίνεται σκηνοθέτης ή θιασάρχης… Σπάνια έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση. Απαντάω όπως μου απευθύνονται. Δεν το αντέχω. Πάντα εξαρτάται από το ποιόν έχω απέναντί μου από τι δικαίωμα και τι άνεση έχει μαζί μου».

Για τον γάμο του είπε: «Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».