Δέσποινα Καμπούρη: Αυτή είναι η αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν από την τηλεοπτική επιστροφή της

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δέσποινα Καμπούρη: Αυτή είναι η αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν από την τηλεοπτική επιστροφή της

Από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να δούμε την Δέσποινα Καμπούρη η οποία απείχε αρκετά χρόνια από την τηλεόραση. Έτσι, η δημοσιογράφος θέλησε να κάνει μια ανανέωση στο look των μαλλιών της.

Η αλλαγή που επέλεξε να κάνει στα μαλλιά της, είναι αναμφίβολα εντυπωσιακή αφού η ίδια θέλησε να να ανοίξει λίγο περισσότερο το χρώμα των μαλλιών της. Μάλιστα, η Δέσποινα Καμπούρη είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagran όπου βρίσκεται στο κομμωτήριο και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Δυο άνθρωποι επέμεναν να γίνω -μετά από πολλά χρόνια- και πάλι ξανθιά», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη αναφερόμενη στον hair colorist των διασήμων και στη μαμά της, Χριστίνα Καμπούρη. «Κι επειδή τους εμπιστεύομαι και τους δυο τυφλά, είπα «I do». (Μέχρι να με δω έπαθα μια μικρή κρίση πανικού αλλά δεν το έδειξα για να μην αγχώσω τον καλλιτέχνη. Τελικά έχω αρχίσει να τα αγαπώ! Και τελοσπάντων … η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για τρίχες!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη

Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη ανάρτηση με τους νέους της συνεργάτες

Σε λίγες εβδομάδες η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα επιστρέφει στο Mega και μάλιστα πολύ ανανεωμένη αφού η παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της μία διαφορετική ομάδα από πέρυσι, με μοναδική εξαίρεση τον Άρη Καβατζίκη που παραμένει στο πλευρό της.

«Μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά. Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Η Δανάη Μπάρκα άφησε το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!». Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις. Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο "Πάμε Δανάη!"», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού, ενώ από την εκπομπή φέτος θα λείπει ο Απόστολος Ρουβάς.

Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με τους συνεργάτες της

«Ο νέος, ο νέος, ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς. Συναντηθήκαμε και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.