Ζέτα Δούκα: Η φωτογραφία από τις διακοπές της με την κόρη της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα: Η φωτογραφία από τις διακοπές της με την κόρη της

Η Ζέτα Δούκα απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τις καλοκαιρινές της διακοπές δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιόχωρα Χανίων όπου πηγαίνει σχεδόν κάθε χρόνο.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά που και που εκφράζει και την δική της άποψη.

Η Ζέτα Δούκα αρκετά συχνά δημοσιεύσει και την κόρη της, Θάλεια στην οποία έχει αδυναμία. Μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της με την μικρούλα είναι και η παρακάτω. Η Θάλεια κάθεται στην αμμουδιά και η Ζέτα Δούκα την φωτογραφίζει από πίσω με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Ζέτα Δούκα - Ανάρτηση στο Instagram

Ζέτα Δούκα: Τα συγκλονιστικά λόγια της πεντάχρονης κόρης της για τις πυρκαγιές

Μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η Ζέτα Δούκα είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητα αλλά και διάφορες σκέψεις.

Τον τελευταίο καιρό και εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ελλάδα η Ζέτα Δούκα παρακολουθεί κι εκείνη συγκλονισμένη τις τελευταίες εξελίξεις μετά από τις ανυπολόγιστες ζημιές που άφησε πίσω η πύρινη λαίλαπα.

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει τι της είπε η 5χρονη κόρη της, η Θάλεια. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από το χωριό Πλεμενιανά στα Χανιά της Κρήτης, η Ζέτα Δούκα σε νέα ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έγραψε: “Μαμά, να πούμε στη Φαντασία που κάνει αλήθεια κάθε ευχή, να ξανακάνει πράσινο το Καμμένο δάσος. Όπως είναι στη φωτογραφία αυτή. Μπορούμε μαμά;» Τα λόγια της Θάλειας σήμερα το πρωί που βλέπαμε παλιές φωτογραφίες στο τηλέφωνο μου… Μπορούμε άνθρωποι να ξαναπρασινίσουμε τα δάση, να φέρουμε πάλι ψάρια στις θάλασσες, να κάνουμε τον κόσμο βιώσιμο ξανά για τα παιδιά μας; Μπορούμε;;;”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ζέτας Δούκα