Η τελευταία ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο - «Συγχώρεσέ τους...»

Η φωτογραφία και η τρυφερή αγκαλιά στο κρεβάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η τελευταία ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο - «Συγχώρεσέ τους...»

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής (27/8) ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη ενώ ταλαιπωρούνταν από αρκετά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Ο πολιτικός μάλιστα είχε αποφυλακιστεί στις 2 Ιουλίου του 2018 επικαλούμενος προβλήματα υγείας και τον περασμένο Ιούλιο, διακομίσθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

Πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε γίνει γνωστή η περιπέτεια που έζησε με την υγεία του ο Άκης Τσοχατζόπουλος λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία νέα φωτογραφία με τον σύζυγό τη στέλνοντας για ακόμα μία φορά το δικό της μήνυμα.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, οι δυο τους βρίσκονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους και ποζάρουν στον φακό κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ Σταμάτη έχει μοιραστεί κάποιο ιδιαίτερο στιγμιότυπο στο Instagram, ενώ δεν έχει διστάσει και να «λυγίσει».

Η ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη

«Stay Strong», δηλαδή «Μείνε δυνατός», ήταν το μήνυμά της στη λεζάντα που την συνόδευε, ενώ πάνω στη φωτογραφία έγραφε «Συγχώρεσέ τους δεν ξέρουν τι κάνουν».

Βίκυ Σταμάτη -Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο γάμος του Άκη Τσοχατζόπουλου με τη Βίκυ Σταμάτη

Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1939 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρθηκε η οικογένειά του το 1940. Η καταγωγή του πατέρα του ήταν από την Κωνσταντινούπολη και της μητέρας του από τα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του υπήρξε καλαθοσφαιριστής, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια (1953 και 1954) στον ΠΑΟΚ στη θέση «3» (Σμολ φόργουορντ).

Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Μονάχου Πολιτικός Μηχανικός (1964) και Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης (1967). Εργάστηκε σε κατασκευές δημοσίων έργων στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ιταλία. Η βάση του ήταν στη Γερμανία, όπου έζησε συνολικά 16 χρόνια, από το 1959 έως το 1975 οπότε και επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα.

Το 1964 παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, με την οποία απέκτησε μία κόρη κι έναν γιο. Το 2004 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τη Βίκυ Σταμάτη, αρχικά με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με θρησκευτικό στο Παρίσι, και έχουν έναν γιο.

Άκης Τσοχατζόπουλος Βίκυ Σταμάτη