Άσχημος καυγάς για ζευγάρι δημοσιογράφων στην Κηφισίας - «Είσαι τρελή! Πρέπει να πάρεις τα ψυχοφάρμακά σου»

Απίστευτες σκηνές μπροστά στα μάτια κόσμου

Άσχημος καυγάς για ζευγάρι δημοσιογράφων στην Κηφισίας - «Είσαι τρελή! Πρέπει να πάρεις τα ψυχοφάρμακά σου»

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ στη λεωφόρο Κηφισίας, στα βόρεια προάστια, με γνωστό ζευγάρι δημοσιογράφων να καβγαδίζει άσχημα μπροστά στα μάτια κόσμου, σύμφωνα με την Espresso.

Το ανδρόγυνο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους, που συνεργάζεται επί χρόνια στον ίδιο χώρο εργασίας και είναι μαζί στη ζωή, για «επαγγελματικούς λόγους», όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να καβγαδίζει έντονα μέσα στο αυτοκίνητό του. Λόγο στον λόγο τα αίματα άναψαν για τα καλά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστίων. Την ώρα που πριν λίγο διάστημα ένα νέο ζευγάρι έγινε γνωστό πως δημιουργήθηκε στον ΣΚΑΙ.

Αν και οι ίδιοι μετρούν πολλά χρόνια στα δημοσιογραφικά γραφεία, αυτό δεν τους εμπόδισε να μετατραπούν σε «παρατράγουδα» και μάλιστα σε live μετάδοση στη λεωφόρο Κηφισίας. Η γυναίκα βγήκε έξαλλη στον δρόμο και άρχισε να φωνάζει, ενώ ο σύντροφός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Μάταια όμως… Κάποια στιγμή διερχόμενοι τον άκουσαν να της λέει: «Είσαι τρελή. Πρέπει να πάρεις τα ψυχοφάρμακά σου». Τότε η γυναίκα του απάντησε: «Θα πέσω στα αμάξια να σκοτωθώ. Είσαι μ@@@ς».

Άσχημος καυγάς για ζευγάρι δημοσιογράφων στην Κηφισίας

Η δημοσιογράφος όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, δεν αρκέστηκε στην απειλή και έπεσε πάνω σε διερχόμενα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί! Αυτόπτες μάρτυρες, φοβούμενοι τα χειρότερα, ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που αναγνώρισαν το πασίγνωστο δημοσιογραφικό ζευγάρι. Προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, ενώ η συνέχεια δόθηκε σε αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστίων, με τους αστυνομικούς σε ρόλο… συμβούλου σχέσεων…

Στη συνέχεια ο αξιωματικός υπηρεσίας κάλεσε τον εισαγγελέα υπηρεσίας για να δει πώς θα αντιμετωπίσει το περιστατικό. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από τον αξιωματικό του τμήματος να ζητήσει από τους δύο δημοσιογράφους είτε να αλληλομηνυθούν και να οδηγηθούν στα δικαστήρια στο πλαίσιο του αυτοφώρου είτε να πάνε στο σπίτι τους.

Εχοντας ηρεμήσει μετά τον τρικούβερτο καβγά, τελικά το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του. Χθες το πρωί και οι δύο πήγαν στον χώρο εργασίας τους για να κάνουν ρεπορτάζ.

4+1 διαζύγια παρουσιαστών και δημοσιογράφων που συντάραξαν την ελληνική showbiz

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η εκπομπή ALPHA Παντού, θυμήθηκε μερικά από τα διαζύγια της ελληνικής showbiz που κατάφεραν να προκαλέσουν μεγάλες εντυπώσεις στο κοινό.

Μερικά από αυτά ήταν ανώδυνα και άλλα όχι και τόσο. Κάποιοι προσπάθησαν να μείνουν φίλοι και τα κατάφεραν, ενώ άλλοι δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο; Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει το 2010 τον χωρισμό του με σχετικό δελτίο τύπου.

Αντίστοιχη ήταν και η κατάληξη των κουμπάρων τους, της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου, οι οποίοι χώρισαν επιρρίπτοντας την ευθύνη του χωρισμού στη φθορά του χρόνου.

Αντίστοιχη μοίρα είχαν και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι βέβαια φέτος είχαν την δική τους τηλεοπτική πάντα, επανένωση, η οποία έγινε θέμα συζήτησης.

Ηχηρός ήταν και ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη το 2019, ο οποίος είχε έρθει με μία ανακοίνωση στα social media.

Φυσικά μέσα σε αυτούς τους χωρισμούς συγκαταλέγεται και αυτός της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, οι οποίοι μπορεί να χώρισαν στα χαρτιά, έμειναν όμως καρδιακοί φίλοι για μία ζωή.