Ξεκινάει άσχημη κόντρα ανάμεσα σε Σία Κοσιώνη και Νίκο Χατζηνικολάου

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεκινάει άσχημη κόντρα ανάμεσα σε Σία Κοσιώνη και Νίκο Χατζηνικολάου

Από τη νέα τηλεοπτική που ξεκινάει η κόντρα για τα νούμερα τηλεθέασης θα είναι μεγάλη σε όλες τις ζώνες. Ωστόσο, την πιο δύσκολη θα δώσουν τα δελτία ειδήσεων που θα επιστρέψουν ανανεωμένα. Η Σία Κοσιώνη μάλιστα, φαίνεται πως θα τα βρει σκούρα... καθώς θα βρεθεί απέναντι της ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Τι συμβαίνει με Σία Κοσιώνη - Νίκο Χατζηνικολάου

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται, το δελτίο του ΑΝΤ1 θα αλλάξει ώρα μετάδοσης και από τις 19:00 που έβγαινε στον αέρα, πλέον θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις στις 19:50. Με λίγα λόγια θα βρεθεί απέναντι με το δελτίο του ΣΚΑΙ.

Τόσο η Σία Κοσιώνη, όσο και ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πολύ δυνατά πρόσωπα της ενημέρωσης και η μάχη θα γίνεται σώμα με σώμα. Βέβαια, τον ανταγωνισμό θα κάνουν πιο δύσκολο και τα υπόλοιπα δελτία, μιας και επιστρέφει και η Πόπη Τσαπανίδου.

Το πόθεν έσχες της Σίας Κοσιώνη - Ποιο το εισόδημα που δηλώνει

Εχθές διέρρευσαν τα πόθεν έσχες διάφορων πολιτικών. Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.

Ακόμη, δηλώνει εισόδημα 9.712,58 ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά και έχει στο όνομά της ακίνητα.

Να σημειωθεί πως το πόθεν εσχες αφορά το 2020, αλλά είναι χρήσης 2019. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης κατατέθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής και ανέρχονται συνολικά σε 1.114.

Οι δηλώσεις που αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι ανέλεγκτες, όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

«Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» ξεκαθαρίζει η Επιτροπή.